.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

до момичетата

ами аз сам момче на 12 години и никога до сега не сам имал гадже или момиче не ме е харесвало не говора за сериозна вразка знаете какво имам предвид и така от мен ли е нешто да се промена ли трябва или оште сам тварде малак просто плс кажете ама без базици
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Re: до момичетата

Цитирай Първоначално написано от DiSpo
    ами аз сам момче на 12 години и никога до сега не сам имал гадже или момиче не ме е харесвало не говора за сериозна вразка знаете какво имам предвид и така от мен ли е нешто да се промена ли трябва или оште сам тварде малак просто плс кажете ама без базици
    az sum mom4e ama 6ti kaja 4e moje bi ti e malko ran6ko za gadjeta kato li za seriozna vruzka

Мега фен Аватара на amatorium
    Oshte si maluk da se pritesnqvash.
    Eating isn't cheating - Arnold

pff az sum na 17 i sum v su6toto polojenie po4ti

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Живей си живота поне още 3 години

Да се промениш? ...дааааа тряя да пораснеш бе пич

Град
    Around... :)
    Spoko o6te si maluk.Vsi4ko s vremeto si,6te vidi6 4e sled nqkolko godini nqma da e su6toto

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Малък си дори да помисляш за момичетата като за "гаджета", а камо ли да мислиш за сериозна връзка.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Това какво общо има с раздела Секс.Не мислиш ли ,че още си малък
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Прекалено си малък.Изчакай да пораснеш.Момичетата харесват по - големи от тях момчета или поне изглеждащи по зряло за възрастта си.Ти още си дете.За какви гаджета, за какви сериозни връзки говориш?Като станеш на 18 тогава мисли за тия работи.Сега си гледай уроците и играй футбол с приятелите ти

Спри да търсиш това което искаш , то ще дойде само при теб.

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от samonervi
    Прекалено си малък.Изчакай да пораснеш.Момичетата харесват по - големи от тях момчета или поне изглеждащи по зряло за възрастта си.Ти още си дете.За какви гаджета, за какви сериозни връзки говориш?Като станеш на 18 тогава мисли за тия работи.Сега си гледай уроците и играй футбол с приятелите ти
    10x samo 6e dopalna JIVEI SI DETSTVOTO PALNOCNO cql jivot sled tva 6e ima koq jena da ti dosajda
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

аз пък не мисля,че е малък да мисли за гаджета..като иска момиче до себе си къв му е проблема,просто няма да е връзка ми някаква детска забежка .. (ако трябва да съм честна преди сегашния ми приятел най-сериозната ми връзка беше именно като бях на 13 и беше 4 мес. .. смятайте за ко си говорим ).. И не мисля,че аз трябва да ти кажа дали да се промениш..ако мислиш,че искаш да се промениш-давай .. ти се познаваш най-добре
    You are my lover .. You are my killer .. Mr. Drugdiller !! <3

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от k0k0gada
    pff az sum na 17 i sum v su6toto polojenie po4ti
    ubi me
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Голям фен
    Братле радвай се на това което можеш да правиш на 12 .. после се радваи на това което можеш да правиш на 15 18 20 30 50 .. не живей в чакане.. ходи спортувай .. играй скачай .. има време и за момичета и за кафета и за сичко няма да избягат даже .. в поредния слънчев понеделник .. ше си висиш в кварталното кафе или там кадето се събирате и ще се чудите кво да прайте ..
    Тва е от мене живей си живота

Re: до момичетата

Цитирай Първоначално написано от DiSpo
    xaxa nee normalno izostanal si napravo si ystarql

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си