- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятелят ми
пф.. не вярвах че и аз ще пиша тука..там значи с моя фр ходиме от 2 години и 2 месеца така сичко ок обаче напоследък се е вманиачил в некфа игра по нета и супер мн ме дразни и направо нз кво да му говора вече сутринта му викам : ако говореше за мен като за играта щеше да е добре и той веднага стига де не ми се сърди нз си кфо..мисла че има проблем вече с тая игра..нз имам чувството че предпочита нея пред мен ???? кфо да права да му избия тъпата игра от главата щот не получавам никво внимание вече и ми писва?!!?!?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
пп - аз съм на 16, той на 20 ..моля да няма тъпи коментари от комплексари!!![]()
Момчетата са си такива, все нещо ще ги зарибиОстави го да си играе, ще му мине като му писне. Ако му забраниш или м правиш забележки само ще го отдалечиш от себе си. Защо не пробвате да играете заедно или не се поинтересуваш да ти покаже играта?
ако е онлайн RPG от рода на WoW или Ultima Online е напълно рабзираемоаз като бях на 14-15 години само за пустата ултима говорех по - цяла нощ сам играл и така 2-3 месеца бях като зомбиран от пустата игра
![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
м пробвах и аз да играя честно обаче това е супер тъпо за мен ..не мога просто аз съм си такава влечът ме съвсем други работи в нета като например форуми и тн..нз ама скоро ще ми писне и нз той един вид ме замества с тая игра.. преди малко сестра му ни викна да пием кафе той вика че си има работа ..сиг е играта![]()
![]()
![]()
О край ... сигурно играе ХАНОВЕТЕ !!! Баси якото ... 20 годишен и още играе >.< Странно гадже имаш![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
влез в играта![]()
![]()
май на него му е минало времето с игрите ама ..някои хора късно порастват :P поговорете си :P
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
о ... това е лесно ... значи виж ся.... Питаш го за паролата и акаунта му ... Звъниш му по някое време и ако играе , влизаш и ти с акаунта му ... Така ще си помислят , че играете 2ма , от 2 различни компа , обаче с 1 акаунт , ще го баннат и си готова !Първоначално написано от babykiller_
![]()
проблем -труден характер още не съм намерила начин да говора с него сериозно щот секи път като тръгна да говора с него и той почва а бе това не е така кво сега искаш да скъсаме ли и ей такива..пфффффф![]()
...и си го издържала 2 години и 2 месеца ?! Поздравления !Първоначално написано от babykiller_
![]()
![]()
Добре дошла в клуба, миличка! От мееесеци приятелят ми е по тея игри. (вече не го упреквам, защото като е далеч така или иначе немога да съм до него, да си оплътнява времето както иска)Един мнооого приятелски съвет: не говори с него за това, той няма да спре! Просто се нагоди някакси, ако разбира се искаш да сте заедно. Все някога ще му писне да си играе, обаче всички опити за разговори и кавгите, които ще възникнат от тях за безсмислени. След мнооооого такива опити и кавги единственото, което успях да постигна е, че ми се каза, че играта е по - важна от мен. Просто си трай...
пфф и моя е същия![]()
![]()
зарибил се е по dota и wow ..в началото много му се ядосвах,но накрая се примирих..поговорихме за това и той ми каза че това е неговият начин да разпуска
може би и при твоят е така
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
равносметката е: Играта > Жената![]()
![]()
![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
сега можем да очакваме Жената отвръща на удара![]()
Хах ми и моя приятел е зарибен по 2 игри и едвам успявам да го накарам да не играе докато легна вечер.Ама вече се примирих с това и гледма и аз да си намирам занимание докато играе/Ако не получаваш внимание в IRC и Skype - няма смисал да се ядосваш.Ама ако и по - рядко сте почнали да се виждате ... вече наистина може да се помъчиш да го откажеш от играда.
+1Първоначално написано от xercu^es
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
право е мацето. Внимавай кви ги вършиш, щото да не ти излезе от там, където редовно си влиза (водя се от постовете ти)Първоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
шегаджия![]()
Преди 2 месеца аз играех counter-strike и мога да твърдя че бях един от най-добрите в моя градСлед като си хванах гадже вече 2 месеца не съм играл CS и не ми се играят изобщо игри
Преди 1 месец направих 18 години и смятам че съм голям вече да играя игри мое мнение
![]()
оф нз вече мерси на всички за мненията..мисла нищо да не му казвам щот по-добре да играе на игра отколкото да си чати с некфи мършички из нета![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бе едни от моя квартал една така се разведе с един той е на 30 години някаде и тя се развела и се оплаквала "Той не ми обръща никакво внимание само на компютъра седи" Ти ходиш с него от 2 години незнаеш ли какво може да го заинтересува повече![]()