Цитирай Първоначално написано от 5StaR
Цитирай Първоначално написано от [`eL`
]
Цитирай Първоначално написано от tuzaro
ти си бати меката китка.... по добре търси момчета вече

А ти си бати тъпата п*тка ама айде.. shano bitch..
"Tuzaro" му е ника.. не е жена :> . Тва, че на аватара има яка пичка, не значи че е жена. + Точно това дето го е написал щях да го напиша и аз? Много зле трябва да си, за да " не можеш " да погледнеп друга жена.. еми като не може да стане гей

Уфф смешен си и си жалак! Това че не съм женкар не мисля, че значи, че съм гей ве или мека китка! Не обичам да ходя по жени и не ходя с тях ей така за поредната Ходя по любов. Къв е проблема, че обичам? Да се успокоявам с други и просто като не ми подейства да ги оставя и да ги нараня? Много си зле пич, честно ти казвам

Мерси на другите за коментарите. Наистина помагате .... Просто индивиди като Tuzaro и 5StaR ме нервят до край. Бил съм мека китка, защото не ходя по жени, а обичам една....божеее лапешка му работа

Ако е важно да кажа за другите....Ами ходихме към 4 години и половина и не знам какво стана ... просто всичко се срина. Имам още надежди, но в никакъв случей няма да и попреча на връзката и със сегашния. Остави човека, който обичаш да е свободен, ако се върне, значи те обича. Просто ще чакам..........