- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мина толкова време, но боли ;(
Все всно слушам как аз разказвах преди 2 години.. трудно е да забравиш голяма любов особено ако сте заедно много време...аз например преди 1 година си харесах момче, което до ден днешен не мога да го забравя и си го харесвам, но си обичам мойто момче.. сега се радваме заедно и сме мн добри приятели .. излизаме много често...таа понякога се чудя.. за кво казват "времето лекува" // Ъъм.. според мен не е така.. времето..не може да те накара да забравиш някой, може временно, но после като го/я видиш прехвърчат пак искри или както казва той чуе тяхна песен и се сеща.... аз така се заблуждавах.. като вярвах че "времето лекува".... тва време ми помогна да го обичам все повече и повече и да го искам само за себе си ... ии сега сме си пак заедно де...
П.П Според мен .. може да си намериш малко забава.. не да седиш и да мислиш само за нея.. знам кво е гадно за тва ти го казвам..може и да си хванеш няква кукла временно... да се разсейваш просто.. пък и говори с нея.. не вярвам да не иска да говори.. и си изяснете работите.. бтв ... тя след толкова време не може да не те е обичала.. или не е че да те превъзмогне толкова бързо? Ако тя те обича толкова истински колкото и ти нея, ще те разбере..та може и пак да се съберете .. Успех![]()