- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КОЯ ЗОДИЯЯ........
Абе не виждам някъде да се пита на кого (.)(.) са му големи и на кого не...ама айде....![]()
и трите ми сериозни връзки бяха с хора от моята зодия - везни и сега ходя с едно страхотно момче - също везни ии се разбираме отлично:P
Ми не гледам зодията!
Какво значение има зодията? Надали е определящ фактор..
Аз лично не вярвам на измишльотините, сътворени от хора без работа, наречени астролози..
You are broken, I can fix you...
Ами момчетата близнаци най-много ми допадат като хора... Иначе никога не съм била с момче близнаци... не съм имала толкова гаджета- 2 - един лъв и една дева. Но девите определено не са хора, с които освен любовта да има и хармония...
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
Аз съм Дева в момента приятелят ми също е дева,но чесно казано са прекалено обсебващи поне за мен.Хм за жалост все ми се пада да се влюбвам жестоко в една и съща зодия-->РАК и винаги е не споделено,големи женкари са но иначе са просто божествени![]()
Обичай така,както искаш да бъдеш Обичан!
Хора моля вижте ми животинките: http://www.lubimec13.com//levelup.php?id=1608
http://www.jivotno.com/svirka
Благодаря
Ти какво надпреварваш се със себе си дали можеш да пуснеш по-тъпа тема от предишната ли![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
мъжа ми е моята зодийка - Дева , но и Телчетата мноооооого ги уважавам!
На милуту - Лъви стрелец - моята
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
zna4i kATo sam kozirog nikoi nqma da me iskaaa![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Аз познавам само жени козирози и всичките са мн грижовни но и твърде обсебващи. Освен това мн говорят. Знам че слънчевата зодия не е най-важната и не трябва всички да се слагат под общ знаменател но това са моите впечатленияПървоначално написано от mim4ety_sara
![]()
ВОДОЛЕЙ - която е и моятаСя харесвам едно момче с тая зодия .... роден е 1 ден след мене
![]()
Е па лъвовете сме си готини хорицаСегашното ми момче е лъв,аз съм също лъвче и си се разбираме засега идеално.А предишният беше Овен.Също страхотна зодия-едва не се избивахме с него
И двамата искахме да сме "отгоре".Лъвовете сме родени за лидери
![]()
пф няма значение важното е да се обичаме и той да има супер як характер и да се държи супер яко и... да ми харесва
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
Точно така е за това аз не искам друг лъв да ми се пречкаПървоначално написано от scanadal
![]()
![]()
Рак и Скорпион![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
мене най ме кефят Стрелците
аз съм лъвче , а иначе мен много си ме кефят рачета (като приятеля ми) , близнаци , везни и овни
![]()
![]()
![]()
Само за не е като моята...иначе рак или стрелец.
А ти коя си?Първоначално написано от MartyParty
![]()
Ти не можеш да знаеш с кой колко време ще си, в тоз живот нищо не е сигурно.Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
П.С. тва си е пълна идиотщина с зодийте !!!
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
samo ne bliznak!vse mi e taq kvo shte e![]()