.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 103 от общо 103
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Lady_B_
    Дам така си е Всички си имат по нещо по което си приличат (зодиите въобще) ама в повечето случай това общо нещо се изчерпва с 1 изречение Ама рачетата сте сладури като цяло (макар че познавам само жени и нито един мъж ) ама трябва да се упираме на науката все пак
    Мерси много.Чувствам се поласкан.

Ако са ти интересни тези работи и искаш,мога да ти дам линк към един зодиак,разделен на мъже и жени,да видиш за твоята зодия дали ще намериш съвпадения с теб.Не знам дали си попадала на него.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Дам така си е Всички си имат по нещо по което си приличат (зодиите въобще) ама в повечето случай това общо нещо се изчерпва с 1 изречение Ама рачетата сте сладури като цяло (макар че познавам само жени и нито един мъж ) ама трябва да се упираме на науката все пак

Ако са ти интересни тези работи и искаш,мога да ти дам линк към един зодиак,разделен на мъже и жени,да видиш за твоята зодия дали ще намериш съвпадения с теб.Не знам дали си попадала на него.
    хихихи да много мило ще бъда благодарна Да не ти прозвуча като луда ама се занимавам с това (любителски) от няколко години Ще ми бъде интересно да погледна това за което говориш, после даже мога да дам експертно мнение за верността му
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam

хихихи да много мило ще бъда благодарна Да не ти прозвуча като луда ама се занимавам с това (любителски) от няколко години Ще ми бъде интересно да погледна това за което говориш, после даже мога да дам експертно мнение за верността му
    Спокойно.На мен точно няма да ми прозвучиш като луда. И мен ме интересуват тези неща и по-точно доста неща свързани,ако може така да се каже с мистиката.Гледам все пак да внимавам и да не вярвам на всичко,защото както са казали хората"Границата между гениалността и лудостта е твърде тънка".Избягвам да говоря пред масата и особено хората,който познавам че мистиката ме влече,защото не ги знам как ще реагират.В един форум един ме изкара лунатик.
    Ето лини за зодияка:
    http://sanownik.sdobreff.com/
    Той попринцип си работи добре,но сега нещо се бъзика по-малко.
    Пък ако и вярваш в сънища може да го използваш още по ползотворно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си