на всички. Значи искам да ви се оплача- много, ама като казвам много значи наистина много, трудно си харесвам момчета ( не, не съм лесбийка ) И аз дори не говоря за харектер, а за външност! Вярно, познавам доста момчета, по които момичетата са луди, но на мен нито 1 не ми прави впечатление Те просто са си направили причесчиците и са си облекли хубавите дрешки и с това нещата се изчерпват...да,хубави са, но нямат излъчване... Ии след като не мога да си харесам някой дори по външност, какво остава за характера...За мен просто е важно момчето да има излъчване, да ме грабне като го видя и тогава вече да го опозная и ако евентуааално ми хареса и като характер, чак тогава бих предприела нещо, за да тръгнем. Отказвала съм на едни щото нямат въпросното ''излъчване'', на други защото не ме кефи характера,.. и нз просто аз някога ще си намеря ли момче, което наисина да харесам? Прекалено претенциозна ли съм, не знам! Знам само, чее ако тръгна с някой, които просто ми допада, няма да съм щастлива. Не ме разбирайте погрешно, не съм няква маниачка, която на всяка цена иска гадже,просто почвам да се замислям, че ако нещата продължават в същия дух, ше си остана стара мома...пфф.. ако сте имали нервите да прочетете излиянията ми, поздравления А има ли някой от вас, който също толкова трудно си харесва момче/момиче, поне да знам че не съм сама