Тази тема не е само за споделяне искам помощ от вас! няма кой да ми помогне моля ви направете го вие. както си личи от подписа ми аз имам връзка от година и половина. до преди една година всичко беше красиво. излизахме радвахме се един на друг нямахме търпение да се видим...но сега не е така. от миналото лято почнаха проблемите. Откакто майка му ходила на гледачка всичко се обърна на опаки. там и казали, че изневерявам и някакви такива глупости. аз не съм изневерявала съвестта ми е чиста. после още 2 пъти ми прави проблеми относно изневярата. и то не просто да се скараме ами все едно ми забиваше по 896895 остриета в сърцето. после почнах караниците за секса, ние не ходихме в тях (после ще обясня защо) и той искаше навън да го правим, а не мен не ми беше хубаво така. после аз започнах с изискванията си че искам да се запозная с родителите му, искам да си оправи личната карта понеже е невалидна и искам да отида в тях. не ходим в тях, защото баба му почина преди близо 1 година и родителите м не искали да ходи никой в тях. те са много заможни хора, а аз съм от семейство с нормални доходи.те заявиха, че не ме харесват, а аз дори не ги познавам още в началото му казах, че искам отговорен мъж и той настина ставаше отговорен, пуснах се по течението и се влюбих. преди 6 месеца някъде той ми каза, че не е сигурен че ме обича. искаше време дадох му го и той се върна при мен. преди 2 месеца се разделихме уж за мое добро за да намеря щастието с някой друг, но разбрахме че не можем един без друг и пак сме заедно. снощи му казах че искам да напусне работа, защото не я харесва, постоянно травми нямаме време да се виждаме пълноценно и той ми заяви, че още не е готов да стане отговорен и че може да се разделим, защото не сме били един за друг. не живеем в приказка няма хора един за друг. рядко се намира любовта аз я намерих не искам да го изпускам. кажете ми какво да правя. вие ако бяхте на мое място какво щяхте да направите. съжалявам за дългия пост.