.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тема: 4efy

4efy

zdr. sega shte vi razkaja moqta istoriq . ot moeto daskalo ima edno mn qko mom4e koeto e xaresvano ot po4ti vsi4ki momi4eta . kazva se 4efy iii mn go obi4am ii nie sme vseki perat sabota i nedelq dolo naplaja iiii 4efy samo az si go gyshkam drygite momi4eta gi e sram i si mislq 4e i toi me xaresva iii problemat e tam 4e v4era toi zapo4na s negovite priqteli te sa 2-ma da mi maxat banskitee..... iii az go pitax -4efy zashto zaribqvash men nali si imash gadje i to mi kaza -da ama tq sega nee tyk posle si pisaxme v skype iii mn se kefq daje i kato se razxojdame iz centara si varvime pregarnati kato gadjeta nooooo problemat e tam 4e nz dali toi izpitva sashtite 4yvstva kam men pomognete mi pls s savet4e mn vi se molq
    LoVe ........ {P}{P}{P}

Значи той си има гадже,ама на теб ти маха банския Хич никакви чувства няма към теб,просто се прави на важен,че може да е с няколко момичета.Единственото ,което може да очакваш е да правите секс и после той да разкаже на всички,че те е опънал и от там оставаш сама,той ще намери някоя друга на която да сваля банския.Мисли като нормален човек

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от samonervi
    Значи той си има гадже,ама на теб ти маха банския Хич никакви чувства няма към теб,просто се прави на важен,че може да е с няколко момичета.Единственото ,което може да очакваш е да правите секс и после той да разкаже на всички,че те е опънал и от там оставаш сама,той ще намери някоя друга на която да сваля банския.Мисли като нормален човек
    +1 6e te nae*e i zaebe
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

da no nemojete da me razberete toi me gleda po edin oseben na4in s blqsak v o4ite ii pove4ety mi priqteli mi kazvat 4e toi e spodelql s tqx 4e me xar no v4era kato go pitax toi kaza ami nz zashto sa go kazali
    LoVe ........ {P}{P}{P}

Град
    Видин
    Съвет искаш..застреляй се..
    Иначе според мен пича би те минал веднъж за спорта
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Голям фен Аватара на 50cent
    не те харесва, аз съм същия[/i]

Цитирай Първоначално написано от anityoo
    da no nemojete da me razberete toi me gleda po edin oseben na4in s blqsak v o4ite ii pove4ety mi priqteli mi kazvat 4e toi e spodelql s tqx 4e me xar no v4era kato go pitax toi kaza ami nz zashto sa go kazali
    Еми това трябва да ти подсказва,че не те харесва.Съвземи се бе

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    не те харесва, аз съм същия[/i]
    то сички сме такива се пак сме мъже
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Hmmm..........ima o6te baq da u4i6 devoi4e baq..

ani az sam tfoq f sq se6ta6davam ti ne mn kompetentno mnenie ama pone sam go vijdala nai6 ko idi nae*i sa s nego 6ti mini meraka tolkoz li ni sa se6ta6 4e ne te har prosty sa prai na nekaf det hodi s 5 i e golem gazar kat tragni da ta sabli4a svali my pantalona da vidi6 kak 6a potane v zemqta 6tot mu e malak

hottie
    Guest
    ще спи с теб и ще те зареже

От ясно, по-ясно!!!!
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Пф... Бива ли да има такива хора....? Та начи и двамата сте много зле. Ти си заслепена от идеята, че той би те харесвал и много ти се иска да е така, но разбери момчето ти го е казало почти в прав текст, че не те харесва. Погледни се бе, погледни си подписа: LoVe 4EfKyyyyy {P} Осъзнай се просто.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Детска работа. Ех, ех, сладурчета.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Защото знам, че другите момчета нямат бански на лалета....

Омръзнало ми е от хора без усти. Като те интересува питаш. С питане до Цариград се стига.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Испания
    Ебати к*рваря

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    хЪх..Тва ,че се опитва да ти маха банския не значи нищо..Според мен не те харесва,а си се забавлява..Пък ти къе си тръгнала да го ''гушкаш'' след като си има гадже..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    В далечината... еййй там ;]

Амм

Той те прави на маймуна ..... Като се срешнете му кажи от мен да лапа пишки :P
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Ти на колко си? 12 имаш ли? Надали "ще я мине", защото и той е на толкова сиг... Виж, дарлинг, може и да ти харесва, но щом си има гадже - долу ръцете. На теб ще ти бъде ли хубаво някоя да се зарибява с твоето гадже? А и той може да се държи така с още 50 момичета, да ги "гледа особено", да им сваля банските и т.н., но това не значи нищо, wake up!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

емиии съжелявам че трябва да ти го кажа ама този за нищ не става това момче си има гадже ама те съблича..... и другото едва ли има чувства от тези които познаваш той закача теб от другите момичешки компании в града закача други и така.... едва ли има нещо към теб освен сексуалното привличане
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    еи колко си глупава , на първа среща ще те чукам сигурен съм
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    еи колко си глупава , на първа среща ще те чукам сигурен съм
    Е неееееее

Ami spored men tova mom4e te pravi na luda i samo se zabavlqva s teb.Osven tova ti sama kaza 4e si ima gaje...Spored men ne trqbva da raz4ita6 na ni6to ot negova strana.
    And I don't care about you if you don't care about me !!!

http://www.jivotno.com/wildchild

Град
    Велико Търново
    toi ne te haresva i ne izpitva ni6to kam teb,po-dobre se otkaji ot tova mom4e i si nameri nqkoi koito 6te otvarne na 4uvstvata ti,i edin savet,ako re6i6 go izpolzvai! :ne davai da ti svalqt banskite sledva6tiq pat,za6toto moje da te pomislqt za lesna
    Руса кукличка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си