+10Първоначално написано от ludia_s
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
А замисляш ли се, че той сигурно се гушка и сваля банските на още момичета, освен теб...Отделно, това че си има приятелка, мисля че трябва да те спре да не се занимаваш с него! А то си е пределно ясно какво иска от теб....
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Хах, големи философи станахте на тема "Любов"
Отчайвам се... той си имал гадже, но свалял твоя бански, но пък всички момичета го харесвали, а ти си го обичала... Якоооо![]()
еlsy![]()
Що се прегръщаш с момче,което си има гадже?Сама си си виновна.това което чавек сам си го направи,никой друг не може.
Skiv sq....Nie ti davame s1veti ,no ti si pristrastna k1m nego...->nqma da se vslu6a6 mnogo ....
Vij veroqtno 6tom e tolkova ahresvan,moje da b1de s1s vsqka koqto si poiska,ima veroqtnost da iska ne6to ot teb,moej bi samo edin nezad1ljava6t sex i ni6to drugo...
a ina4e ....be ako ti kaja 4e ima veroqtnost 4e te haresva i ti vednaga..6ti poniknat krila i ve4e 6te si pomili6 4e naistina e taka i....
BE ne se znae,ama po-golqma veroqtnost ima da te kakto kazaha po gore :"naebe i zaebe"
good padawan,goodПървоначално написано от KillSwitchEngage
The Spark
пийнал е една малка и му е светнал погледаПървоначално написано от anityoo
zemi si EDIN PISTOLET I SE GRAMNI DA NE DOM DA TE GRUMNA AZ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a po temata ne ispitfa nishtu kam teb iska samo da te ... i .... krai takiva mom4eta "izrudi samo za sex mislqt"
![]()
![]()
![]()
![]()
хич не те харесва,мила..че той сам ти го е казал,дори не и по индиректен начин ,а направо..."нали я няма" или каквото там беше...не се доверявай толкова лесно,защото ти ще страдаш![]()
someone else...
Бооожичко, поредната измъчена душица на 12...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
също като в латино сериалче.. много сте ми забавни като почнете да се губите " той ме обича ама е с друга " ми той ако те обичаше и дори харесваше нямаше да е с другата![]()
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
10+ vsi4ki sa praviПървоначално написано от Ивалинка
![]()
да ви серЕм на проблемите
я по-спокоин0Първоначално написано от dedoviq
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Извинявай,но глупава ли си или какво ?Уж си има гадже,а се забавлява с теб...И след това негово признание"е да ама нея я няма сега"не разбра ли,че си само играчка в ръцете му?По-добре стой далеч от него,за да не съжаляваш после.
Стига с тфа `Да не си на 12` Братовчедка ми е на 12 и е много по-зряла.. До човек е, не до годиниМомичето просто е изпитало някакви първи тръпки, момчето показва някакъв интерес към нея (сексуален, но за нея интерес ли е - харесва я) и хем ни пита `Харесва ли ме?` хем не иска да чуе обратното.. Истината боли мила, откажи се.
<3 d(ˆˆ)b
Tемата е ужасно стара..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Стара тема
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.