както всяка приказка и моята приключи , липсва и само щастливия край. Бяхме заедно 3 месеца , началото беше същинска приказка , някак вълшебно беше чувството между нас .. имали сме и леки кавги което е нормално но незнайно защо магия взе да отлита капка по капка .. говорихме за това ии се разбрахме да изчакаме , усещах накъде отиват нещата , опитвах се да спася проклетата си връзка на всяка цена но уви нямах време наложи се да замина в чужбина за около седмица и дори тази седмица утъжни нещата , ден след връщането ми краят дойде ..
не исках да го мъча , исках да му да свободата
казваше ми че сега е по добре и двамани че по късно ще боли повече , че тръпката взела да си отива и да се появява все по рядко..
всъщност за 3 месеца се влюбих . малко са и звуча банално но е така липсва ми .. сега незнам да го мразя или да го обичам .. уж беше различен , 4 -5 дни след раздялата се появи друга , да я гледам до него ми стои изкуствено , искам го пак в моите прегръдки .. обвинявам себе си за раздялата
трудно ми е да повярвам че той продължи напред , че има друга но това е истината .. толкова въпроси имам и получавам неговото мълчание ..
исках да споделя , всички тези неща ме побъркват , всики висящи мои въпроси и неговото крещящо мълчание