- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Daniel...
hi taq tema q bqh puskala ma nikoi n6 ne mi kaza i pak pitam na4i stava vapros za 1 mom4e i tva e Daniel vav 2 klas bqhme sau4enici i ot togava mn go haresvm TFA OSTAVI MI ZEH 4E MU KAZAH PO SKYPETY I TOI MI KAZA 4E NQMAM 6ANS T.E. 4UPIRA ME NA MIGA ii sega katgo gledam mn zle e stanal smisal ni ma kefi ve4ei se pak si mislq vseki den za nego i nz tfa lubof li e ili ne e
taa nekoi ko ima nekaf podoben slu4ai da mi kaje nqma da e zle ma mai nqma da stani pak i sa zaribqva s edna moq fr ...zdr ne mi kazva pls nekoi da mi pomogne 6tot ve4e izkreizvam taka ne moa pove4e
ne samo nego har ma samo za nego si mislq pak toi hi4 ama hi4 ne ma kefi ve4enz ko mi stava
nqma da prodaljavam 6tot i az sa opletoh ve4e
![]()
Кажи на учителката си по български да се гръмне някъде![]()
emi tfa go pisah u edna fr nemah vreme pak i sled 5 min 6a hodq na daskalo ne mi e do pravopisПървоначално написано от tvoqta__me4ta
![]()
": комични сте
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
spored men ne e trqbvalo da mu kazva6
kato si iskazla e trqbvalo p1kvo samo da namekne6 posle da go porazpita6 tui-onui i taka i toi ako te haresva da ti kaje
uspeh4eta
Казано честно нищо не разбрах!![]()
Отказах се някъде посредата.все едно го е писало съседчето дето е 1 клас.![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Като е грозен го зарежи.![]()
Явно харесваш грозни..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Явно си от групата на слабо образованиете малоумници които май вече преобладават в България...Спечели го сиг съм,че той ще се влюби в теб...щом е грозен и те в резнал значи и ти не си некфа убавица...тъй че ако имате деца ще са неграмотни гаргоилчета...
Спокойно и те ще се осетят някой ден,обаче ще е късно.Първоначално написано от GregoryHouse
Като ми го преведеш на кирилица и го напишеш на разбираем език,ми се обади...Първоначално написано от Diabolic^Angel
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Малииииииииииии!!!!!!!!Като ти гледам праеописа направо ми се отщява да чета!По въпроса, явно няма нищо към теб, а ти все още мислиш за него малко като по навик!
sq ae da ne sa ubijdame nesam ot groznite mn molq sq f daskalomoje da
sa tapi ama sas dr fr ne ma ostaqt i srry ama ne sa zadrasteni osven tfa
az ne 6ta da staam izvesna f daskalo kat kurve det sa zaribqa sas si4ki i tnsq nqma da ma kritikuvate kfo tolkoz az va pitam seriozno
dobre svetnah sa ni ma har ok 6i si sedna na gaza i 6i si mal4a i srry ae
da ni sa ubijdame na 13sam i imam akal v glavatahubu prostu za kfo mi pi6ete takiva komentari a iskam savet a ne knsko evangeli
![]()
![]()
ae ako nekoi 6a pi6e ne6ty svqsnu da pi6e ako ne zaklu4vaite q taq tema
Добре,сега ще ти напиша един "свестен" коментар.
Ти още го харесваш.По навик си мислиш за него.Ревнуваш го.ИЗБИЙ СИ ГО ОТ ГЛАВАТА.Щом те е отрязал така злобно,нищо няма да стане между вас,да не говорим,че идеята ти е била тъпа.Както и да е.![]()
А може би пък,ако е станал толкова грозен,колкото ти си мислиш се е комплексирал и ще ти пусне...![]()
Happy now..?
п.с Вземи пиши на български език,бе момичеййй...! Може да имаш акъл,ама не го демострираш.![]()
А да си се сетила, че може така като пишеш неграмотно и момчето в Скайпа да не е разбрало какво му казваш?
![]()
![]()
За протокола: зле си.
Все още го харесваш, това е сигурно, на сърцето очите не могат да заповядват и старите чувства у теб не са заличени. Но нали знаеш, че винаги можеш да отвлечеш вниманието си по някакъв начин. Съветвам те да го направиш чрез запълване на свободното си време с уроци по български език.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Първоначално написано от chocolate`kiss
Ю рок!
добре де ще пиша на бг
п.с. това го пиша от 5 минути бе !?!![]()
А ти майтап мислиш, ама има хора, които като започнат да ми пишат редувам само "да" и "не", защото бъкел не им свързвамПървоначално написано от magi_megi
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
elena zashto li si mislq 4e tazi tvoq fr koqto go svalq mai sam az . iii za vsi4ki da kaja danito e mn pekan. shte vi go ypisha : t1mno kafevi o4i mn mn mn visok s mn qka kosa iii s straxoten xaratkte aaaa koito kaza 4e denity e grozen da mi se obadi da go nay4a az nego![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
taaaaaa eli zna4i danityyy moje i da te xar otidi i go pitai nqma da e zle
![]()
LoVe ........ {P}{P}{P}
Ало, ало Дениту е грозен, на какво ще ме научиш?Първоначално написано от anityoo
Та значи от втори клас го харесваш, сега кой си- 3ти
![]()
ei nahalnata ne sam 3 a 6 klas ae da ni sa ubijdame![]()
Сори грешка, принципно като бях 3ти клас пишех по-правилнои що реши че съм нахална не разбрах
![]()
aaa misli si kvot iska6 az nqma go komentiram 6tot ti si mn golqma fr s
nego i az nqma sa mesq i da zn ne ti sa svalq6 s nego a toi ot4asti s tebe
pone tova koeto vidqh i prosty da go pitam 6i stane mn konfuzno ii taman
vze da mi kazva pone hi i ne iskam pak da se otdrapne i tova mi stiga
ako ne drugo pone da sam blizo do nego taka ili ina4e za posledna godina sam f tfa daskalo i iskam da imam hubavi spomeni edin den a ne vseki
den da stradam za6toto v mamenta sam mn zabludena i nz no spored
men go obi4am no ne mu e sega vremeto da si vadq takiva izvodi
prosto iskam kolkoto moje po blizo n si misli 4e me razbira6 ne si na
moeto mqsto seki den da reve6 za ne6to i za nqkoi i kogato edna ot na6iq klas kaa na celiq etaj mi stana mn gadno i vsi4ki me pitaha dali go har i az otri4ah i o6te se 4udq koga 6te go priznaq pone pred sebe si![]()