- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Daniel...
ne iskam pove4e da se naranqvam ostavete me ve4e ne se zaqjdaite pisna mi ot vsi4ki det me draznqt
сорка, ми след като си за последна година в тва даскало, се опитай да го забравиш, в новото момчетии колко щеш. Аз така си харесвах един от 5ти до 7ми клас, но дойде 8ми и го забравих, и си харесах друг. Като не го виждаш всеки ден лека-полека ще го забравиш
nqmam nujda ot takiva saveti dori da spra nqkoi den da mislq za nego 6te si go spomnq i iskam da se radvam na spomenite si tova e parvata mi lubof i ne iskam da se razo4arovam pove4e
P.S. emi ve4e mn ne6ta kazah i to vmn emocionalen moment t.e. izlqh si du6ata i pone se uspoih malko 4e i dr znae osven men i vse pak nz ve4e kfo da praq i 4akam nekoi da mi kaje ne6to i ne mislq 4e nqkoi 6te mi pomigne mn ama se pak i srry 4e mislq tolkova negativno......VINAGI
Fuck sake, copycat.Първоначално написано от chocolate`kiss
The Spark
(finger) emi tfa e si4ko![]()
Хахаха във втори клас и аз харесвах много един мой съученик ДаниелИ той по някакво стечение на обстоятелствата разбра,ама нищо той харесваше тогава друго момиче ... Наскоро го бях видяла ....
Ужас ....
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Не се сдържах да и го кажа, знам, че съм "първата", която си го е помислилаПървоначално написано от 5StaR
Така, де, по темата, съсредоточи се върху нещо друго, забавлявай се с фр, това поне ще ти остави хубави спомени от тези години, а не само разочарованието. Обаче човек има най-малко спомени от 5-6-7 клас. Дори сега да ви се струват абсолютно бистри, сякаш всичко е било вчера е доказано, че най-мн неща се забравят от този период
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
какво можем да кажем ...аз си мисля,че ти си втълпяваш подсъзнателно,че трябва да мислиш за него...естествено,няма как да си влюбена само от едното втълпяване..най-хубаво да се огледаш наоколо и да си харесаш някой друг
![]()
someone else...
+1Първоначално написано от valentinka_1990
vijte kfo klavieturata mi e precakana i nqkoi pat izpuska simvoli a na bg ne moga da pi6a a i ne iskam![]()
em sq ne moa da kaja 4e samo nego har ama nekoi pat prosto ne moa zagreq kak samo za nego mislq i zaklu4ete taq tema ve4e