.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: Daniel...

ne iskam pove4e da se naranqvam ostavete me ve4e ne se zaqjdaite pisna mi ot vsi4ki det me draznqt

Мега фен Аватара на Spider4eto
    сорка, ми след като си за последна година в тва даскало, се опитай да го забравиш, в новото момчетии колко щеш. Аз така си харесвах един от 5ти до 7ми клас, но дойде 8ми и го забравих, и си харесах друг. Като не го виждаш всеки ден лека-полека ще го забравиш

nqmam nujda ot takiva saveti dori da spra nqkoi den da mislq za nego 6te si go spomnq i iskam da se radvam na spomenite si tova e parvata mi lubof i ne iskam da se razo4arovam pove4e

P.S. emi ve4e mn ne6ta kazah i to vmn emocionalen moment t.e. izlqh si du6ata i pone se uspoih malko 4e i dr znae osven men i vse pak nz ve4e kfo da praq i 4akam nekoi da mi kaje ne6to i ne mislq 4e nqkoi 6te mi pomigne mn ama se pak i srry 4e mislq tolkova negativno......VINAGI

Цитирай Първоначално написано от sw3e7_baby
    добре де ще пиша на бг
    п.с. това го пиша от 5 минути бе !?!
    м тоо има.. GB така наречено латинеца .. пишеш с английските букви а излиза на бг.. аз в чужбина го ползвам .. много обичам да пиша на бг

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Цитирай Първоначално написано от magi_megi
    А да си се сетила, че може така като пишеш неграмотно и момчето в Скайпа да не е разбрало какво му казваш?

За протокола: зле си.
    Все още го харесваш, това е сигурно, на сърцето очите не могат да заповядват и старите чувства у теб не са заличени. Но нали знаеш, че винаги можеш да отвлечеш вниманието си по някакъв начин. Съветвам те да го направиш чрез запълване на свободното си време с уроци по български език.
    Ю рок!
    А ти майтап мислиш, ама има хора, които като започнат да ми пишат редувам само "да" и "не", защото бъкел не им свързвам

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    сорка, ми след като си за последна година в тва даскало, се опитай да го забравиш, в новото момчетии колко щеш. Аз така си харесвах един от 5ти до 7ми клас, но дойде 8ми и го забравих, и си харесах друг. Като не го виждаш всеки ден лека-полека ще го забравиш
    екзакли

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Fuck sake, copycat.
    The Spark

(finger) emi tfa e si4ko

Супер фен Аватара на miShle
    Хахаха във втори клас и аз харесвах много един мой съученик Даниел И той по някакво стечение на обстоятелствата разбра,ама нищо той харесваше тогава друго момиче ... Наскоро го бях видяла .... Ужас ....
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Цитирай Първоначално написано от 5StaR

Fuck sake, copycat.
    Не се сдържах да и го кажа, знам, че съм "първата", която си го е помислила Така, де, по темата, съсредоточи се върху нещо друго, забавлявай се с фр, това поне ще ти остави хубави спомени от тези години, а не само разочарованието. Обаче човек има най-малко спомени от 5-6-7 клас. Дори сега да ви се струват абсолютно бистри, сякаш всичко е било вчера е доказано, че най-мн неща се забравят от този период
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    In Devil's Castle
    какво можем да кажем ... аз си мисля,че ти си втълпяваш подсъзнателно,че трябва да мислиш за него...естествено,няма как да си влюбена само от едното втълпяване..най-хубаво да се огледаш наоколо и да си харесаш някой друг
    someone else...

Град
    people`s wet dreams
    Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    Отказах се някъде посредата.все едно го е писало съседчето дето е 1 клас.
    +1

vijte kfo klavieturata mi e precakana i nqkoi pat izpuska simvoli a na bg ne moga da pi6a a i ne iskam
    em sq ne moa da kaja 4e samo nego har ama nekoi pat prosto ne moa zagreq kak samo za nego mislq i zaklu4ete taq tema ve4e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си