- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спря ми.
imam 1 takav vapros.predi 2dena mi doide normalno na tochnata data.sluchi se taka che snoshti se ozovaxme v 1 vana s moq i go napravixme kakto mi beshe 2ri den ot cik1la,interesnoto e che dnes vsichko sprq,nishto ne teche veche,a toi neska mi izt1rsi che snoshti bil svarshil vav vodata vav vanata.znam che nqma kvo da stane smis1l fala dokato sam nerazpolojena,obache mi e mn stranno zashto taka mi sprq.imam li prichina da se pritesnqvam,nqkoi da pomogne ako znae neshto po temata
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
radvai se 4e ti e srpqlo![]()
Спряло е само за няколко часа...до довечера пак ще имаш...
e chak da se radvam ne ama..shte se radvam kato razbera zako stava vapros tochno
ами и аз незнам от какво е но като съм го правила по време на мензис така ми се случва спира ми за около 4 може и 5 часа и после пак почва да си тече...
axam qsno blagodarq ti dano da stane taaka
tva e normalno i na men mi se e sly4valo 6te ti spre za 4as dva i 6te se opraviПървоначално написано от bvcxz
[quote="bvcxz"]imam 1 takav vapros.predi 2dena mi doide normalno na tochnata data.sluchi se taka che snoshti se ozovaxme v 1 vana s moq i go napravixme kakto mi beshe 2ri den ot cik1la,interesnoto e che dnes vsichko sprq,nishto ne teche veche,a toi neska mi izt1rsi che snoshti bil svarshil vav vodata vav vanata.znam che nqma kvo da stane smis1l fala dokato sam nerazpolojena,obache mi e mn stranno zashto taka mi sprq.imam li prichina da se pritesnqvam,nqkoi da pomogne ako znae neshto po temata
ИМА КАКВО ДА СТАНЕ!!!АБЕ КВИ СА СИЧКИ НЕОБРАЗОВАНИ БЕНЕМОЖЕЛО ПОВРЕМЕ НА ЦИКЪЛ ДА СТАНЕ ФАЛ!!!МОЖЕ ЕСТЕСТВЕНО!!
![]()
![]()
![]()
Няма за какво да се притесняваш,относно евентуална бременност в този момент..но има за какво да се притесняваш,що се отнася до липсата на елементарна сексуална култура-това го казвам по повод "знам,4е няма как да стане фала,докато съм неразположена".
Не раз4итай на това,защото е пълна глупост.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower