.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Град
    Велико Търново

Да споделя с вас

С приятеля ми скоро влязохме в спор,поради това че аз съм по открит човек-винаги казвам това което мисля...показвам чувствата си,не задържам нищо в себе си.Той е точно обратното...само че когато се караме...той често не се съобразява какви ги казва,с което ме засяга, а аз дори и да съм ядосана избягвам да бъда груба.Когато му казах,че ако спра да се ядосвам ,да почна да правя каквото си искам,да не се интересувам от него...тогава значи че не ми пука за него.Той се обиди и отговори :" Значи ли ,че ако спреш да се вихриш ,е дошъл края ?"...Аз съм емоционален човек,никога не тая в себе си това което мисля и чувствам... а често става така,че той почва да прави анализ на характера ми...нещо което аз нито един път не си позволих да направя с него.Това исках да ви споделя...защото доста често ми тежат тези неща...и си мисля ,че грешката е в мен,за това че съм толкова открита
    Когато обичаш някого...ще направиш всички луди неща ...които не можеш да си обясниш.Ще стреляш по Луната...за да поставиш Слънцето...

Не е в теб...но и аз обичам да анализирам хората...но не им казвам това. Все пак истината боли най-често Просто спри да се ядосваш или го накарай той да спре...и 2те са вариянт...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Пфф..Грешката не е в теб..Всеки човек с характера си..Поговори с него и му кажи ,че не ти е приятно това му отношение и виж как ще се развият нещата..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    В далечината... еййй там ;]

Поговорете

Ще се повторя, но ... ПОГОВОРЕТЕ ЗА ТОЗИ ПРОБЛЕМ
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

не си виновна ти!!!но наистина трябва да поговорите щото анализирането е присъщо повече за момичетата....
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    не си виновна ти!!!но наистина трябва да поговорите щото анализирането е присъщо повече за момичетата....
    total bullshit ...само така си мислиш...щото не си попадала на типове като мен.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    На дъното на Ада
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Не е в теб...но и аз обичам да анализирам хората...но не им казвам това. Все пак истината боли най-често Просто спри да се ядосваш или го накарай той да спре...и 2те са вариянт...
    Съгласна съм с това мнение
    Толкова силно исках да те забравя,че предадох душата си на Дявола и сега вместо сърце имам камък,вместо кръв във вените ми тече отрова,вместо любов изпитвам само омраза...станах човек... търсещ отмъщение...а не...любов...

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами смятам, че каквато и връзка да е се гради на компромиси ... и смятам че трябва да поговорите .. и той би трябвало малко да се сдържа а ти да бъдеш малко по открита ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

И аз съм същата, казвам си всичко както е. И аз понякога си позволявам да анализирам хората, но се старая да не накърня ничии чувства. Просто продължавай да му казваш всичко както го чувстваш, няма смисъл да прикриваш върешното си аз.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Естествено че не ев теб грешката!Проблема е че понякога истината боли и се премълчава от някой,но аз харесвам хора които са открити и си казват всичко !

[/quote] Да обичаш значи да надминеш себе си.

Естествено че не ев теб грешката!Проблема е че понякога истината боли и се премълчава от някой,но аз харесвам хора които са открити и си казват всичко !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си