- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Съвет ....
Здравйте ! Миналата година Август си купих кецове.... сега сме почти Юни, а те са ужасно мръсни ..... Въпросът ми е: Възможно ли е да ги пъхна в пералалнята да се изперат и после да няма последствия ?
Бих искала да пишат по темата хора с компетни мнения, които знаят какви са рисковете и как да се предпазя от тях ... предварително БЛАГОДАРЯ
Ето ги и тях![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
аз пък си ги мия на вънка с 4етка и с марку4а като циганетата хаха
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
да пъхни ги в пералнята да се изперат ще станат като чисто нови...аз моитеее маратонки, кецове, чехли всичко се пере в пералнята
...
Аз съм чувала много хора да казват, че си перат обувките в пералнята. Аз лично не съм пробвала, но ако искаш, може първо да пуснеш някакви по-стари маратонки и да видиш какъв ще е ефекта.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
az pove4eto obuvki si gi pera v peralnqta i sa kato novi.samo vednaj ima6e posledstviq-4e maratonkite mi pusnaha i si izcapah ostanalite drehi,ako i tvoite puskat ,izperi gi na raka!![]()
Руса кукличка
Ами понеже мене ме мързи или съм лакирана и т.н. винаги си перя маратонките в пералнята и нищо им няма![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Абе пускай в пералнята.. аз имам подобни кецове.. само че моите са чисто бели и майка ги пуска в пералнята направо и стават като нови...![]()
Freenstyle Hip Hop & contemporary dance school Dune
Танцувай със сърцето си !
Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
me 2tq maika gi puha de*
Ми пък ще ги пахна квото стане![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
puha6 gi i gi slaga6 na edna dulga programa i mn prah i ....izlizat kato novi4kimoje malko da ti podrunka peralnqta ma nqma stra6no
![]()
И не ги мажи с бяла боя за обувки,моля.![]()
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
За 1ви път ли ще ги переш??![]()
Първоначално написано от comics