- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Притеснена съм....
Ами така....днес отидох да се подстрижа по по-различен начин от който бях и сега сe притеснявам как ще реагира приятеля ми на прическата защото наистина е много странна и направо незнам какво да правя.А той ми беше казал преди това че ако не ме хареса ще разтреля жената която ме е подстрегвала,но естествено че се базика!Иии,още не сме се виждали и ако не ме хареса ще полудея!!!![]()
Ае кво ти пука ...
Кво се вслушвате в чуждите мнения ...
Важното е ти да се харесваш и да се чувстваш добре!
Дай да я видим тая прическа де.Пък после да осъждаме на гибел разни занаятчии.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
офффф, да ти имам проблема.![]()
ако ти се харесваш, няма какво да му мислиш.Приятеля ти също ще те хареса, нали ти е гадже, айде ся, няма нужда чак от такива драми...![]()
..banqta...vanata..venite..krai na problemite ..Първоначално написано от exploitedteen
![]()
как може да се притесняваш за такова нещо и аз онзи ден си отрязах бретона без гаджето ми да знае, но тои си ме хареса и с него![]()
![]()
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Ако не те хареса... гола глава винаги е било хипер яко![]()
олиле, ами сега..?!?..![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
ne se pritesnqvai kakto horata kazvat vsqko 4udo za tri dena ako ima komentari to znai 4e se nqkoga 6te odminat i bih kazala skoro..![]()
Ти харесваш ли се?Ако да - и той ще те хареса.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ако ти се харесваш и той те обича, дори и да не ти хареса прическата нищо няма да каже. Че и да кажа какво толкова - просто прическа.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Да не ти пука.Аз ходя с моя от близо 2 години и за това време с каква прическа ли не бях (просто защото много лесно се работи с косата ми и бързо ръсте) и гаджето ми нито веднъж не ме хареса![]()
spoko 6te te xapeca...
kazal ti go e prosto da ti napravi kompliment...I kvo ako en te haresa i ko da nqma slu4aino da te zareje![]()
Tva sa lape6ki istorii
Коса е - ще порасне. Не е като да си си направила пластична операция.
Кфо като той не те хареса...да заедно сте,обичате се и т.н.,но в крайна сметка той не живее твоя живот,важното е на тебе да си ти харесва...се пак не забравяй че не може всеки да те харесва...![]()
Ако той има чувства към теб наистина, ще те харесва каквато и да си във външността си..![]()
Не са важини хорските мисли, а е важно твоето самочувствие. Приятелят ти ще бъде сигурно шокиран, но после ще свикне - все пак косата бързо расте.