Първоначално написано от
Niakoitam
Добре,ще дам примери случили ми се лично на мен.Дърпаше се и не даваше да я прегърна,а някои път ми се хвърляше на врата;
след като веднъж две момичета ме преведоха под ръце през коридора(тя даже и не видя)следващото междучасие дойде,хвана ме под ръка и претича с мен всяко ъгълче на училището все едно казваше няма да пипате тук;веднъж като се забъзиках с едно момиче,един и изклюкари и тя почна да ми се прави на сърдита;на бала ми като видя че танцувам с една съученичка и тя почна да танцува с един и да ме пита дали ревнувам след,което каза после да я поканя на танц;през два три дни правеше нещо и само ме подпитваше дали ревнувам,беше готова да ме забие че съм и "изневерявал"без да съм направил нищо,дори каза веднъж "Обичам те" и накрая се оказа че много ме харесвала и ме обичала ама като приятел.Като и казах че това може би просто е едно измъкване едвали не ми се накара.Но това вече мина.Беше една година флиртове и две след това,та три общо.Нито съм я виждал нито съм чувал от около година и половина.Около половин година след като ме резна стана така както аз и казах.А щеше да ме кани и на бала си даже.Когато всичко започна аз бях 12ти клас и на около19 години,а тя 9ти и на около 16 години.
П.П.И в тоя ред на мисли:
"Аз не съм за теб" явно е подобно измъкване.