Сляп ли съм?

Е това вече ме расвесели по някакъв перверзен начин.Значи все пак не съм толкова неопитен колкото смятах.И аз си мислех че ме харесва но...както казах вече мина година и половина откакто сме загубили връзка.Вече хептен не мога да я видя,защото сега е 11ти клас,но разбрах че са я изключили от нащо училище тази година.Не знам дали си спомня за мен изобщо.Явно и да ме е харесвала е натежало това че бях малко по-нисък от нея(до очите и),неможеше да си развали имиджа на лошо момиче,а аз не съм нито от биячите,нито от големите свалячи,може би и това че не съм с кой знае какви финанси повлия,въпреки че ми каза веднъж че нямали значение,може би и годините и оказаха влияние,за гадже така в крайна сметка не разбрах дали наистина си имаще или ме излъга,разни хора постоянно ми повтаряха че нямам шанс,други се смееха или ми разправяха че ме лъже.Носеше и се лоша слава.А с мен тя започна флирта,но впоследствие разбра че имам маска и докато и говорех как ще правя секс с нея,с други и темподобни глубости,коитто се харесваха на масата аз тайно и нахално се провирах все по навътре под нейната маска и я разучавах под обвивката.Разбра че съм едно момче,което вярва в любовта,а не го интересува как ще ебе на задна прашка еди коя си.Но какво можех да направя аз,след като не искаше да говориме сериозно с изключение един път след много намеци и ме пита защото толкова я харесвам.Единственият ми половин час напълно насаме с нея.Та не бях голям(казах и че не е вярно,защото е имала гаджета бая по-големи от мен),после си имаше гадже,после много ме харесвала и много ме обичала ама като приятел и накрая след сумата и опити за свръзка с нея,която ставаше изключително трудно след завършването,не и без нейна помощ,изтъмани нещо от рода."аз държа много на теб като приятел и знам че на теб може да се разчита,но имам серизона връзка и немога да ти дам това,което искаш"Това писмо в пощата ме бодна като нож в сърщето,Едвам се сдържах да не разберат нещо родителите ми,отидох си на кревата(беше вечер)забодох глава във възглавницата и си поплаках едно хубаво,тихичко без никой да ме види и брат ме да не може да ме чуе.Какво можех да направя повече.Съвет.Е,вече не сме имали никакви отношения от около година и половина.Сега сигурно вече ме е забравила,а аз съм се наканил повече нищо да не правя даже и да ми се отдаде някога случай и от време навреме се сещам за нея и изминалото време.