Общувам.Сега с по-малко,докато учех,с повече,даже някои май дори са ме харесвали.Но просто съм влюбчив и гледам по-възможност да не се влюбвам поради редица причини.Аз не съм от хората,който биха тръгнали с някоя за един ден.Но този път с това момиче нещата излезнаха извън контрол.До 12 клас аз не я познавах.Бях я виждал само и бях подначул разни работи.След като започна да се занимава с мен,защото като едно момиче те забележи вече те забелязват и много други.Аз се правех на голям ебач,пусках разни лафове и т.н.Явно това се харесваше и на момичетата,защото в този период бях заобиколен.От класа ми започнаха да се бъзикат че съм станал голям плейбой малко след това.По това време горе долу се появи и тя.Явно с началната идея да ме затапва.Отначалото ме дразнеше и на мен целта ми беше да се покажа като по-голям гъзар от нея.Но с времето всички тия работи прерастнаха в любов.Видях че не е чак толкова трудно да я сдухам(е ако това го правеше някое момиче сигурно преди да се сдуха щеше да я пребие от бой,но аз все пак бях момче,не че не ми е налитала и на мен с една лопата,но не поиска да ме удари пък и аз много се изгаврих тогава с имиджа и)и тя е успявала да ме сдуха много яко и така.В общи линии някои път правеше нещата,които искам,ако успея да я притисна от всякъде обаче бавно,нежно и без да разбере че го прави по мое изискване,или ако съвсем случайно се изпусна нещо пред някоя нейна приятелка.А веднъж каза че не и пукало,кой какво говори за нея,а като и казах че са говорили еди какво си,веднага почна да ме разпитва,кои го е казал за да се пазела от него.И така.Не можах да го овлдея,защото премина от дразнене в привързаност и след това в любов.
Е в крайна сметка от всичкото това изкарах:малко обарване и от двете страни,весели и тъжни моменти,тръпка,жестове,пре ръдки и две целувки по бузите от нейна страна и една от моя страна.