.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: AutoCAD

Град
    nqkude tam

AutoCAD

ЗДРАВЕЙТЕ. Съжалявам ако има такава тема вече,но потърсих и не намерих надявам се да не се повтарям. Искам да попитам дали някой може да ми обясни как се работи с AutoCAD и най-вече как да се нанасят размерите върху вече начертаните схеми. ще се радвам ако някой може да ми помогне. Благодаря предварително.
    Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
    Усмихвай се, дори да ти се плаче!
    Усмихвай се, дори да те боли!
    Нека другите си мислят,
    че щастието с теб върви!

http://www.inch.hit.bg/acad_lesson.html
    Надявам се да ти е от полза ..

Град
    nqkude tam
    Цитирай Първоначално написано от halino0r
    http://www.inch.hit.bg/acad_lesson.html
    Надявам се да ти е от полза ..
    Мерси. Но това е само учебна програма няма никакви обяснения. Благодаря все пак за труда.
    Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
    Усмихвай се, дори да ти се плаче!
    Усмихвай се, дори да те боли!
    Нека другите си мислят,
    че щастието с теб върви!

Ако наистина искаш да се научиш по-добре си купи книгата на програмата.. иначе така от информацията в нета за таза програма едва ли да се научиш.
    Само забравените мечти са неосъществими. Когато едно сърце тупти и една душа гори въпрос на време е да постигнем мечтите си.
    И.А.

Re: AutoCAD

Цитирай Първоначално написано от sexi_06
    ЗДРАВЕЙТЕ. Съжалявам ако има такава тема вече,но потърсих и не намерих надявам се да не се повтарям. Искам да попитам дали някой може да ми обясни как се работи с AutoCAD и най-вече как да се нанасят размерите върху вече начертаните схеми. ще се радвам ако някой може да ми помогне. Благодаря предварително.
    macka az lqtoto imax shansa malko da ba4kam na programata i spored men trqbva da si nameri6 ili nqkoi speciqlen sait s uroci ili kniga kakto spomenaxa drugoto re6enie e urocite no mislq 4e sa okolo 6 lv na 4as ne e za vseki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си