.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    е БАТИ ТИ ТЕМАТА(как да се опи6и кат при всеки е разли4на)

Град
    Boulevard of broken dreams
    Ако е споделена,е много хубаво чувството предполагам...За текст от песен наистина някоя чалга..или пък "Искам още" песента хах ..но според мен не може да се опише точно с думи..
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от Зло Агънце
    -Любовта понякога боли(особено когато приятелката ми ме ощите по дупето само за да види как подскачам учудено)
    -Любовта понякога ме кара да се смея( когато приятелката ми забеляза че имам гъдел, се смея доста по- често)
    -Покрай любовта научих колко много цветя има(всеки път когато съм ходил да купя някое за моето ангелче)
    -любовта ме кара да си задавам въпроси( например"дали нарочно тя ближе сладоледа по този начин или поначало си го прави така")
    -любовта носи и страдание(особено могат да изстрадат краката, когато им се наложи да ходят по магазините)
    -лабовта иска жертви( понякога жертвам себе си- ако приятелката ми носи тежка торбичка, аз настоявам да я взема, че да не й тежи и така нося двойно повече)
    -любовта е и сладка( няма нищо по-сладко от това да видиш твоето момиче да заспива до теб и да го гушкаш)

Любовта е много неща, сещам се за още доста, но няма смисъл да ги пиша всичките

След този коментар стигнах до извода,че любовта те прави идиот , освен всичко останало.
    Ти не се притеснявай, идиот си си по рождение..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си