- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Доктор Тийн..
Какво мислите за него? Допитвали ли сте се за нещо до него? Удовлетворяват ли ви неговите отговори?
Лично мен ми разби тотално всички надежди и съм гледала какви съвети дава на други хора.. според мен е разбивач на мечти и не разбира от тинейджърски проблеми!!! А сега вие си кажете мнението за него..
Искаше ми се да използвам нецензурни думи,но съм културно момиче![]()
Според мен не е един човек , а няколко, които умират скука. Ако аз бях докотр тийн определно щеше да е по-интересно.
Др.Тиин - не мога да го търпя ! Дава толкова безмислени отговори, че все едно е отегчен алкохолик !
Др.Тиин СТЕГНИ СЕ
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Току що му зададох въпрос. Интересно ми е какво ще отговори.
ще видим..Първоначално написано от w0sh
няма да е нищо смислено
Но ако може после пиши да видим какво е измислил
![]()
Някакви клишета ще са сигурно.
По принцип на всички он-лайн и мегъзин "доктори" стила им е такъв![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Хахаа
вижте това
На лагер
Zna4i...problema mi e 4e avgust mesec 6te hodim na lager nqkoi u4enici (lagera e na obzor) i az mnogo sam razvalnuvana no...korem4eto mi e problemno, a o6te po lo6oto e 4e mom4eto koeto mnogo haresvam moje bi 6te e tam...Molq vi daite savet: kak da se grija za figurata si taka 4e da ne pravq lo6o vpe4atlenie s tova ujasno koremi6te...
Отговор
За да стегнеш кремчето прави упражнения за корем.
;]
Еее точно за това говоря.. или пък вище т'ваПървоначално написано от SiNiStEr
Как да му кажа?
как да му кажа че искам да излезем като той е на 16 аз съм на 13???
Отговор
Просто го покани на среща.
Моя въпрос е дали е нормално палеца да ми е по-дълъг от кутрето.
Моята е :
Какво изпитвам?
Здравейте, Др. Тийн! Аз съм 15 годишно момиче и се страхувам да споделя какво изпитвам към бившия, за да не ме отхвърли или да спре да ми пише, защото в момента сме в много добри приятелски отношения, но аз забелязвам и нещо повече.. бих казала че не е изгубил интерес. Но проблема е че е такъв човек, че никога не би ми го споделил, а аз се притеснявам и се страхувам да му го кажа. Моля ви кажете ми какво да направя..?
Отговор
Щом ти е бивш няма какво да променяш - вече не се е получило.
Направо....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не си правете ташак с доктора ей![]()
пълна простотия и манипулация![]()
Първоначално написано от w0sh
Ха ха да го видим сегатой всъщност какво отговори???
![]()
OoooooПървоначално написано от fаke
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Не ми се вярваПървоначално написано от fаke
И той всъщност май са повечко хора дето си нямат друга работа и умират от скуса и ни разбиват мечтите
![]()
I az mn pati sam se chudila dali tova e toi ama mai ne e![]()
Абе , безсмислени са му отговорите ,защото въпросите винаги са на безсмислена тема . Най-често се пита следното : " Харесвам едно момче/момиче , но той/тя си има гадже ! Какво трябва да направя ?" Е , на такъв тъп въпрос какъв отговор може да се даде !![]()
Или нещо друго
moje li sa sam bremenna ili e ne6to drugo
Отговор
Направи си тест и ще разбереш.
Е , каква е тая глупост ?![]()
Абе вие сте много зле..
Задавате малоумни въпроси, а очаквате сериозни отговори ?
"Как да му кажа, че го харесвам?" - С УСТА
"Какво да направя, за да си стегна корема?" - УПРАЖНЕНИЯ
Задавайте малко по-нормални въпроси и съм сигурен, че отговорите на въпросния доктор няма да са толкова лаконични![]()
И на мен ми се вижда гаден.Първоначално написано от find_m3
![]()