.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Едно наум

Едно наум

здравейте..начи искам да попитам за следното..ако знаете че бащата на гаджето изневерява на майка му бихте ли му казали? и щяхте ли да си правите някфи изводи за гаджето ви от вида " крушата не пада по далече от дървото" и такива подобни..и изобщо ще си имате ли едно наум за гаджето ви?има ли нещо общо?
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Не бих казал.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Велико Търново
    6tqh da mu obesnq kak stoqt ne6tata.donqkade 4e kru6ata ne pada po-dale4e ot darvoto si prava,no vseki 4ovek e s razli4en haraktrer i razli4ni interesi,taka4e ne barzai s izvodite 4ak kogato si sigurna,4e gadjeto ti izneverqva i go podozira6 v ne6to,togava go pitai,no tova za ba6ta mu moje bi nqma ni6to ob6to s nego.
    Руса кукличка

Град
    bUrG@zS, на УлиЦътА
    Аз лично бих му казал и бих имала наум тва за крушат, но не бих го давала под сериозен въпрос. Както вече казаха, всеки е различен и не е задължително сина да имитира
    ИndiВиdУaЛnОsТ!
    Да се усмихнеш, или да се намръщиш? Да потъниш, или да изплуваш? Choise Is Yours !!!

Ne mislq che ima neshto obshtoo...puk i trqbva da mu kajesh..vse pak ste iskrenni edin kum drug i posle kato razbere che si kriela ot nego.. po-dobre mu kaji
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Луди ли сте да и давате такива съвети. НЕ СЕ МЕСИ В ДЕЛАТА НА СЕМЕЙСТВОТО. Ще съжаляваш горчиво.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

ми аз не искам да се меся в тяхното семейство, но преди няколко дни ме запозна с техните и когато гледах баща му и знаех какви ги върши някак си ми стана гадно...и сега когато го слушам баща ми това, баща ми онова просто от вътре ми става мн гадно... пак и така както той не подозира нищо за баща му ,или пак може би знае нещо но не ми е казвал, ме навежда на мисли че и той може да прави нещо зад гърба ми, и аз да не подозирам нищо
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

Никога не бих казала подобно нещо! Да не би д аискаш винаги да те свързва със спонема за разбитото си семейство?!
    Аз никога не правя такива генерални изводи, не мога да съдя за някой по поведението на родителите му за нещо толкова сериозно. Но от друга съм ставала свидетел как момче, чийто баща изневерява на майка му, отраснало в такава среда е абсолютен безхаберник и несериозник. Но това беше наистина феноменален случай...
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

по-скоро не, рано или късно така или иначе ще се разбере, не бих искала аз да съм причината за евентуален развод...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Луди ли сте да и давате такива съвети. НЕ СЕ МЕСИ В ДЕЛАТА НА СЕМЕЙСТВОТО. Ще съжаляваш горчиво.
    така е
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Не не бих казала,защото всичко може да се разрасне в по-голям проблем!

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Ifchencety
    Аз лично бих му казал и бих имала наум тва за крушат, но не бих го давала под сериозен въпрос. Както вече казаха, всеки е различен и не е задължително сина да имитира
    аха...

Супер фен
    pyrvo nai veroqtno i toi znae ili ako ne znae skoro 6te nau4i sam
    vtoro ne e takti4no da my govori6 za tova
    otnosno kru6ite ebi gi v gyza tva sa predrazsydyci 6tom ne ti e dal povod da se symnqq6 na4i e pi4 i nqq syzdaa problemi

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не бих казал.

Нз как бих постъпила от една страна,.както казват.. недей понеже.. може да почне да те свързва с разбитото семейство.. пък от друга страна да му кажеш.. щото после като разбере, (ако) че ти си знаела...и ще каже.. що не ми каза, ако знаех .. бля - бля.. ох незнам .. сложна ситуация.. по хубаво си мълчи и ако той разбере , а това рано или късно ще стане.. просто му съчувствай бъди до него...и не казвай, че си знаела пък тва за крушата не пада по далече от дървото ... да бих имала едно на ум.. обаче...не е казано, че като му е син.. ще е като него

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    така е
    и агрее
    The Spark

Мега фен
    Град
    SF
    Абеее... знам колко идиотско зву4и, но с бившия ми си беше то4но така. Баща му изневерил на майка му много лошо, в резултат на което сега са разведени.
    Той винаги ми обясняваше колко се дразнел на постъпката на баща си и как никога нямало да направи нещо такова, а накрая на мен изневери по абсолютно същия на4ин.. Така 4е...

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Абсолютно! Ти ходиш с гаджето си а не с баща му. Мълчиш си и тва е.

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    така е
    и агрее
    taka e,po-dobre si mul4i,tva ne e tvoq rabota rano ili kusno vsi4ko 6te se razbere

според мен не трябва да се месиш във връзките на другите.... бих имала едно на ум, но не и да кажа.......
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Ми ще му кажа,но не бих си правила извод,че и той е такъв
    just a kid۵

Ами като се замисля не знам дали бих казала...И на думи е едно,обаче като се опре до действия.Може бих му казала,защото нямаме тайни,но не бих си правила никакви изводи за него.

не.. глупости.. не трябва да се месиш в такива работи.. щото накрая излизаш виновна ТИ !
    Smile... Tomorrow will be worse...

Не бих казал.

saglasen s debel

Голям фен Аватара на Ice
    Не бих казала.Защото не е моя работа, но от друга страна ще ми е много неприятно да гледам гаджето си в очите и да знам какво става, ако той не предполага за това.Но бих премълчала, не е моя работа да се меся в техните отношения.И не бих си направила никакъв извод за него.
    Everything happens for a reason..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си