.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Град
    Велико Търново

най-романтичното :)

koe e nai-romanti4noto mqsto na koeto ste bili s gadjeto ??

Модерирано от Бандитка
    Пиши заглавията на темите си на кирилица!
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    В софия ленд
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Няма такова!

na edna peichica.. mnoooooooogo strahotno si prekarahme znam 4e edna peika kato 4uete nishto ne zna4i no naistina mi beshe strashno hubavo 4ustfah se vse edno 4e sam f nebesata (inlove)

Edna tiha lqtna vecher,krai ogunq...bqhme gushnati i prosto beshe super !!
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Всяко място може да е романтично стига да си с любимия човек и да сте в подходящо настроение.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Всяко място може да е романтично стига да си с любимия човек и да сте в подходящо настроение.

И аз съм на това мнение

На плажа.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Град
    Враца
    на хижата , в гората поне мене ме кефят де
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

ми няма такова..... не харесвам роматиката..... баси имам чувството че съм единствената на тоя свят която не си пада по това!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

hottie
    Guest
    По принцип не сме го правили с цел да бъдем романтични, но в романтичната част включвам много вечери на морето,заспивали сме под звездите,правили сме любов под звездите...пътуване до Испания.. всъщност много пътуваме.Или в България или в чужбина - поневеднъж месечно гледаме да се махнем от София.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    На Бунарджика на паметника, от там се вижда цял Пловдив...
    The reasons of love... <3

Ами просто ей така ни беше омръзнало скучното ежедневие и решихме да отидем някъде сред природата.Те имат вила в едно много малко селце,ама чак в края на селото.Иии отидохме там...през деня се разхождахме...през някакви поляни,гори...Вечерта си сготвихме заедно,говорихме си и всичко завърши с най-нежното любене на света.На сутринта отидохме и се къпахме в реката и точно тогава заваля...Изкъпахме се заедно във вилата,оправихме се и тръгнахме...След това гледахме снимките заедно и ни беше много хубаво,че сме си прекарали толкова страхотно.

Ми в Добрич на една пеика пред Езерото луната таман залязваше и се отразяваше във водата птиците почваха да пеят а ние бяхме само двамата и беше превъзходно
    Shtom sym perfecten za edin 4ovek, znachi ne sym nai-гolemiq bokluk.

Град
    people`s wet dreams
    На плажа , пълнолуние отразяващо се във водата , седнали на истиналия пясък , прегърнали се

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    На детската площадка, където си казахме за първи път "Обичам те!"...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Амиии ... една лятна вечер седнахме на една пейка във Варна (който живее тук знае) - точно пред изгледа на морето беще мн яко ... нз как точно да го опиша....

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    да кажем един парк...в моя град...беше късно ве4ерта и бяхме само аз и той...под звездите..на една пейка...беше топли4ко...беше нежно и приятно..докато майка ми не звънна
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На 1 полянка в 1 горичка.бяхме на 1 одеало, целувахме се, а край нас пробягваха малко козлета....беше като от книжка с приказки.....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    ми няма такова..... не харесвам роматиката..... баси имам чувството че съм единствената на тоя свят която не си пада по това!!

споко не си сама ... не че напълно не ми допада .. от някакви части си ме кефи,но иначе не съм и особено голяма привърженичка.
    по темата: ми с бившия ми приятел бяхме на една местност и там се бяхме сгушили на едно място и гледахме града ни от високо и си говорехме ... беше яко,но не и романтично (поне за мен)
    Обичам те <3 !!!

Na Ob6tejitiqta Na Mekata treva,nebeto be6e pulno s KraSivi ZvezDi... I Sly6ahme Pesenta Na Leann RimEs-Can't The Fight The Moon Light

Май като се замисля няма такова

Град
    in da middle of nowhere
    всяко място с него е романтично

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    публичен дом.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си