.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Срам ме е

Срам ме е

moqt priqtel mn iska da mu pravq svirki !!! no az ne mu pravq ne za6toto ne iskam a za6toto me e sram!!!

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Ami kaji mu go otkrito... Toi mojebi nqma da te razbere [ e pone taka znam ot fr`s] no za vsi4ko si ima vreme 6tom ti iska svirki zna4iii iska i sex taka li e?
    мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
    3а Повече Контакти Търсете Разклонител.

Град
    софия
    не разбирам от какво те е срам,но ако искаш му направи свирка ако не искаш просто недей

Град
    Испания
    Няма нищо срамно

Град
    Bulgaria
    извинявай,но на колко години си ?
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

Град
    София
    След като искаш (поне това се разбира от написаното ти коментарче), защо не му правиш ? Какво значи срам.. от какво ?! Щом иска да му правиш флейти, значи правите и другото с контрабаса. Няма логика да те е срам и то от приятеля ти..

като те е срам не гледай докат му духаш :Д
    Straight Edge
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and fuck my head
    Hang out with the living dead
    Snort white shit up my nose

Цитирай Първоначално написано от blufer_1
    като те е срам не гледай докат му духаш :Д
    +1
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Guest
    разбирам те и аз бях така,но ти ще усетиш кога е момента и ще започнеш да му доставяш удоволствие ще го правиш дори и без той да те накара защото чувството да гледаш как доставяш удоволствие на любимия човек е невероятно

Re: Срам ме е

Цитирай Първоначално написано от mimigalio
    moqt priqtel mn iska da mu pravq svirki !!! no az ne mu pravq ne za6toto ne iskam a za6toto me e sram!!!

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    сигурен съм че и учителката ти иска да пишеш на кирилица ама теб май и от това те е срам
    В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc

Ами завираш се под одеалото завиваш се през глава и му правиш свирки без да те гледа и готоо

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    nqma ni6to sramno,6tom ste intimni po princip ne trqbva da vi e sram edin ot drug

Мега фен
    Град
    SF
    Кажи си му. Нека знае, 4е не го правиш не защото не ти се иска и ти е неприятно, ами защото се 4увстваш несигурна.
    Разкажи му кое и защо те притеснява, така ще може да ти помогне и да те отпусне. Ако не знае, 4е имаш проблем и те е срам, може да се полу4и кофти ситуация и без да иска да те накара да се по4увстваш още по-зле.

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си