- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- към момичетата по
по какъв тип момчета си падате 8) 8) :-) :-)
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Няма определен тип,по който да си падам.
Може би по по-екстравагантни,оптимисти,и дейни и ярки личности като цяло.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
az li4no haresvam mom4eto da e s hubav harakter,da se darji milo s men,da e gotin,da me razbira,kogato imam nujda,da e djentalmen.da me obi4a i da me obgra6ta s lubov. ne haresvam mom4eta,koito se pravqt na ne6to pove4e ot ostanalite i se tejkareqt.ne haresvam i ligliovcite. vse pak vseki ima razli4ni predpo4itaqni.tova bqha moite![]()
Руса кукличка
Trqbva da e neshty pove4e, da ima s kakvo da me vpe4atli OPREDELENO! Da NE E dreben, sportisti haresvam ...![]()
![]()
![]()
![]()
мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
3а Повече Контакти Търсете Разклонител.
О.о,значи Пищова,ма малко по-стегнат е прекрасен за теб.Първоначално написано от `Mn0go_SexY
![]()
нз защо аз винаги си ги избирам едни и същи...зелени очи,тъмна коса,горе-долу на моя ръст и със яки мускули
гаджето ми е точно такъв
и бившия беше същия..
+1 PriliChame si s tebeПървоначално написано от Martini_Chick
xax
Ми по леко пулнички момчета!Със хубави усмивки и естествено-поносими характери![]()
синеоки
но това,че имам слабост към синеоки момци,не означава,че не харесвам и тъмнооки.
нямам точен тип,пък и външността не е критерият ми за качество![]()
hmm az si padam po visoki mom4eta,za predpo4itane sportistine haresvam zadrusteni mom4eta,haresvam mom4etata s gotin harakter,koito imat 4yvstvo za hymor,durjat se milo i t.n.Za men vun6nostta ne e ot golqmo zna4enie,stiga samo da ne me pla6i
![]()
![]()
![]()
На първо място по такива, които не пускат тъпи безсмислени теми, които се повтарят 200 пъти... Другото е съдба!
Ама ще си кажа, че снеоките винаги са ме привличали най-силно!
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
аз си падам по високи не мускулести забавни и най важното да са тъмнооки
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Neeee... trqbva da ima muskul4eta...iii mozuk Pishtova nema monzuk!:P:P:P:P:P:PПървоначално написано от magi_megi
мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
Така,като чета написаното,ме съмнява дали ти имаш...за него не знам.Първоначално написано от `Mn0go_SexY
![]()
IIII tova 4e haresvam silni mom4eta typa li ma prai ? :O:O:O:O banalno e da kaam 4e trqq da se durjat OK` s mene... ne mislish li...? :O:O:OПървоначално написано от magi_megi
Малко са тези,които биха ме понесли и нямам много голям избор..
мене същооооооПървоначално написано от морж
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
az ne sum momiche no bih vi kazal che nai gotinite momcheta sa kato men![]()
Общителни, отворени ако щеш го речи, забавни, с по нестандартен характер(даже много нестандартен), да бъдат силни личности, да са готови да говорят за всичко, да са пички....такива ми ти работи..
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Значи критерия за перфектна мъжка половинка се оформя така: 2 метра, със зелени/сини очи/спортист/мускулест/дълга коса/мил,общителен,джентълмен/много умен...
Успех момичета!![]()
П.П.: Аз съм момче, но явно само едно момиче може да ме оцени...![]()