- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- към момичетата по
Първоначално написано от nikemilov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
3а Повече Контакти Търсете Разклонител.
emi za sq kat gledam mai samo takiva koito ne moga da imam posmartno![]()
Ако бях гей щях да харесам себе си.
я, за първи път виждам тая тема
Бахти тъпия ник имам
Нямам точно определени критерий..До този момент съм си падала по различни момчета..Но ми е важно момчето да е умно..,да може да върже две прости в едно сложно изречение..До външност...Там незнам..Но не ми харесват прекалено натоканите момчета..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
hah typ otgovor mnogo me symnqva kogato si izbira6 priqtel da puska6 psiho testove na grupa mom4eta vyprosa e s prakti4eska naso4enost vyn6en vid i povedenieПървоначално написано от magi_megi
+1Първоначално написано от magi_megi
пффф как може да пускате все едни и същи теми бее... има търсачка!![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Нямам точно определен тип момче,което да харесвам...той или ще си ме грабне още от първия път с погледа и характера си или няма...![]()
Пф ако беше използвал туй животно дет му викат търсачка нямаше да пишеш тема,дет я има сто пъти![]()
just a kid۵
+1 И мен...хахаПървоначално написано от MartyParty
Понякога съм непоносима...
![]()
![]()
Момчето до мен доста ще изперка и с моя темперамент и начина ми на живот.Абе трябва да си пасваме като характери.Да е,симпатичен също така и да се разбираме.Това е.
Хауах...моя критерий не е такъв.Първоначално написано от nikemilov
![]()
2м?! Мерси,ама не искам да гледам Крачун и Малчо.
Светли очи? К'во значение има....
Спортист и умен - няма такова животно или поне е на изчезване,т.е почти го няма....![]()
Дълга коса..? До кръста и да си я мерим сигурно.![]()
Мускулест - ще си взема Митьо Крика,мерси.![]()
Останалите определения,да.
Да не говорим,че горе описания индивид надали се среща.![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
По добре като Крачун и Малчо, отколкото като Малчо и Малчо.Първоначално написано от magi_megi
хихи,и аз такива си харесвам...Е,не отказвам и ако е със сини очи или с кафяви,стига да ме кара да се чувствам много готино само с присъствието си...Първоначално написано от Martini_Chick
![]()
Ярки личности и т.н.Ем,да т'фа са ми предпочитанията - първо гледам излъчване,да.Нима това,че си екстравагантен не си личи по дрехите или че си оптимист.Уоевър.Чудите се с кой да се заядете.Първоначално написано от vvs_go
И не,не мисля,че Крачун и Малчо е добре.Предпочитам Малчо и Малчо,но поне да си отиват.
+1 Обожавам момчето до мен да може да ме разсмиваПървоначално написано от Chefinkaaa
![]()
magi_megi:
Различни хора, различни идеали.
Аз като съм 195, това значи ли, че цял живот ще съм самотен?![]()
Ами не,ама просто не харесвам прекалено високи хора.Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
Ако 195 е прекалено високо, какво да кажем за пичовете по 210+Първоначално написано от magi_megi
![]()
Eми за 1.60 е високо...А за тея пичове...или на боклуко или си търсят високи каки...Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
![]()
ами тип....да не е много хилавтрябва да има някое друго мускулче,за да се усеща разликата помежду ни
да е или колкото мен висок,или по-висок...да е симпатичен.... ами само това е
иначе ако е и някой,който да ме разбира и да ме приема такава,каквато съм,ще е просто супер
![]()
someone else...