- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- към момичетата по
+1, обаче (на външен вид поне) харесвам с кафяви очи и дълги кестеневи коси - приятелят ми е точно така и като прибавим хубавото ни време заедно, все едно съм ударила джакпот.Първоначално написано от chocolate`kiss
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Еми кажи, че си миньонче.Първоначално написано от magi_megi
![]()
![]()
Пробвай меПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
![]()
Обичам забавни момчета, с хубав характер, не някъф дето да се отваря много многода е закачлив и ВИСОК :P
абе искам да може да ме разсмива.. да ми каже "не бъди тъжна"когато ми се плаче.. да ми подарява цвете без повод.. и като цяло да си ме обичка![]()
П.П. : Знам че няма такова животно..:P
Smile... Tomorrow will be worse...
Казвам.Първоначално написано от BulgariaZaBulgarite
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
+1Първоначално написано от iF_kA
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
И аззПървоначално написано от iF_kA
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
miiiii dve ne6ta -
1. VISOK ( BulgariaZaBulgarite 1, 95 zvu4i adski dobre... ne gi slu6ai minion4etata)
2. Da ima hubav nosnz 6to mom4eta s nos kato kliun ili s4upen s gyrbica me otblyskvat
![]()
ina4e vs drugo e bez zna4enie. E estestveno nqkoe muskul4e e samo v plius![]()
Първоначално написано от Riot
хахуах...нямам нищо против високите.Просто темата е СПОРЕД НАС.Не обиждам никого,пък и не мисля,че той се е засегнал.Първоначално написано от soulja_girl4e
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Zna4i![]()
Iskam Da e Po-golqm..Po visok..Murgav...s 4ustvo za Humor..sladuk...pe4en..da e mnogo dobyr pone v 1 ne6to
da e malko romati4en...da mi otstupva..da dava mn Pregrudki i celyvki
da pravi toi pyrvata kra4ka i da me haresva
![]()
ima o6te mnnn ama me myrzi da pi6a
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мм стига да е хубав ама предпочитам сас руса косичка и сини очи ммм муцкаии да е по висок и ...поне с 3-4 години по голям иначе те др не ма кефят
![]()
+1...сините очи в комбинация с тъмна коса са суперПървоначално написано от extreme_
![]()
Има 100000000000000000000000000000.... такива темиСпрете да трупате мнения по този начин... Неразбирам защо повечето си мислите че за отрицателно време да направите много мнения
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Такъв дето джоба му да е като бездънна яма....
Хах В квадрата не шегата
пи4а ми изпривари поста :PПървоначално написано от BillyJean
![]()
![]()
Ако говорим за външен вид, определено не ми допадат тея по сегашната мода - гелосани, с розовичко и женски очила.. Мъжът е сила, устойчивост, да имаш на кой да се опреш, когато ти е тежко.. Кажете ми когато сте в трудна ситуация, как може да разчитате на нещо такова, облечено по-женствено и от вас? Все пак си е до вкус и предпочитания де :}
А до характер.. Мъжът-мечта според мен трябва да има добро чувство за хумор, за да ни развесели когато ни е тежко. Да е оптимист, за да ни кара да се чувстваме сигурни в това, което казва, а също и да е честен. Може би трябваше да започна с честността, но мисля, че това се подразбира :}
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
ami haresvat mi visoki...zaduljitelno tumna kosa...obicham zeleni i pustri o4i...muskulite nqmat osobeno zna4enie...stiga da ne e mnogo klio6tav...no ne obicham napompeni guzari....vajen e harakterut...razbiraneto mu za djivota...da moga da vodq priqtni razgovri s nego,da me razbira i obicha...za moe golqmo 6tastie moeto sladur4e e to4no takuv!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...