.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Подръжка на коса

Здравейте момичета.
    Надявам се да ми помогнете и да ми дадете съвети.
    Въпроса ми е как да се грижа за косата си.Сещате ли се някакви специални маски,от които да се подобри растежа на косата?
    Всякакви идеи ще са ми от полза.
    offline forever!

Имаше една тема за тривитаминол,може да я потърсиш.Там казаха,че той помага много за растежа на косата,става по-гъста и здрава,но на мен лично не ми допада идеята да си слагам олио за овце на главата.shwarckof имат много хубав "крем" за права коса,който я прави много блестяща и мека.Можеш да ползваш кристали за коса,ако я третираш.Хумата също е добра,но за мазна коса.Това е от мен
    П.П. Някъде имаше подобна тема

Здрасти,

та маските на Гарниер са хубави, сега има едни дето ги рекламират. Но ако си вземаш нея много внимавай да си избереш точно за твоята коса- дали за мазна, суха или нормална, защото са им доста силни продуктите.. аз направих грешка и си взех за изтощена и суха коса шампоан, макар, че ми е нормална , за да я постегне повече, но имаше обратен ефект- много се омазняваше. Също имаше и една друга маска, мисля, че с "А" започваше, но честно не се сещам как се казваше. После.. на Avon има едни тонизиращи спрейове, те са подходящи точно за това време Но ако си взимаш не ги ползвай често, че почва да ти лепне косата. Не знам кой шампоан най-добре ти влия, но използвай него, и си вземи още един и ги редувай. Не използвай пяна или лак като е топло времето, особено лятото, или поне не често. Можеш да си вземеш кръгла четка (но не много дебела) и със сешоара да си я оформяш. Ами.. общо взето е това, или поне сега не се сещам друго.

Цитирай Първоначално написано от enola
    Имаше една тема за тривитаминол,може да я потърсиш.Там казаха,че той помага много за растежа на косата,става по-гъста и здрава,но на мен лично не ми допада идеята да си слагам олио за овце на главата.shwarckof имат много хубав "крем" за права коса,който я прави много блестяща и мека.Можеш да ползваш кристали за коса,ако я третираш.Хумата също е добра,но за мазна коса.Това е от мен
    П.П. Някъде имаше подобна тема
    Благодаря и на двете за отговорите.А чела съм я тази тема,за която говориш.Питах госпожата за тривитаминола и тя каза,по-добре да не експериментирам.
    Аз миналата година си постригах косата,сега я пускам и не е много дълга,защото я постригвах на скоро и искам да порасне.Имам чувството,че не расте .А иначе много я поддържам,мия я на 3 дни,не използвам един и същи шампоан постоянно.Не слагам пяна,лак и гел,нямам пърхут.Надявам се да порасне
    offline forever!

mi az naprimer za rastej se maja s hininova voda no f neq izcejdam malko limon za da ne mi se omaznqva kosata
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Град
    В далечината... еййй там ;]

абе...

Искам да си мотивирам растежа на косата !!!! Каак ?
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Госпожа по какво си питала за Тривитаминола
    Иначе купените маски НЕ се слагат в корените на косата(освен ако не е изрично упоменато на опаковката)!Който искате фризьор питайте,това ще ви каже.Това е така,защото съдържат много химикали.За това се слагат само по дължината.Това е така защото съдържат много химикали и изобщо не помагат за растежа на косата даже изобщо не могат да и помогнат само обратното.А като са по дължината и се държат малко ефектът е мека коса например и тя не се уврежда.
    За растеж най-добри са домашните маски.В нета има много.Иначе ето някои съставки за по-бърз растеж,които се добавят в маските-бадемово масло,стимулант за коса на Икаров,рициново масло.Всъщност в стимуланта на Икаров се съдържа бадемово масло така че най-добре си вземи него и рициовото масло.Обаче тези съставки са мазни и ако не се сложи някоя изсушаваща ще се омазнява по-бързо косата.Подхранваща и изсушаваща съставка е хумата,яйцето също.Трябва да има баланс между мазните и изсушаващите съставки за да се поддържа нормална косата..Иначе за растеж може да си вземеш хининов шампоан.

Днес ходих на фризьор.Питах и каза,че тя ползва хининова вода.Днес си купих и си втрих в корените.Надявам се скоро да има ефект.Знаете ли до колко време се забелязва?
    offline forever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си