- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- HELP ME!!!!!
така аз съм на 13 и много се двоумя дали да си направя обеца на носа?Много ми се иска с родителите все още не съм се консултирала но те обикновенно подкрепят решенията ми и може би ще ми кажат аз да си взема решения
:P Та искам да попитам добре ли е да си направя такова нещо,грозно ли е защото съм на 13 и дали не съм още малка за това!
Благодаря на всички,които ще се опитат да ми помогнат!
![]()
To infinity and beyond.
Мене родителите ми ако ми позволяваха щех да си направя на носа,на веждата,на пъпа![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
не аз пък не съм сто процента убдена че ще ми позволят!А пък се и претеснявам за това дали има някаква истина в това че после ако искаш да си махнеш обичата дупката си зараства след време нали като на ухото ама остава нещо като белег като пъпка такава гадна![]()
To infinity and beyond.
Хмм..на 13... не си го представям много..,но ако изглеждаш пък по-голяма и наистина ще ти отива защо пък не.. И все пак според мен поизчакай още малко...може след 1,2 годинки да ти се промени мнението. Аз примерно като бях на 12,13 исках да си пробия езика.. ама станах на 15 и си пробих носа..И не съжалявам.
А за обецата.. ако решиш да не я носиш повече... не остава кой знае какъв белег.. тя дупката едва се вижда.. камо ли белега...![]()
Айде успех.. И да ти кажа за ваще едва ли ще ти дадат.. защото си мислят че ще си лепнеш някоя огромна халка и сякви такива глупости, за това и аз въобще не питах нашите, просто действах. (След това и майка искаше да се пробие:Р) Ама все пак питай ваще какво мислят....
Freenstyle Hip Hop & contemporary dance school Dune
Танцувай със сърцето си !
На 13 с обица на носане знам някак си ми звучи странно, по-добре изчакай да станеш поне на 15 и тогава! На 13-още си малка! Според мен ще ми е странно да видя момиче на 13 на улицата с обица на носа
но ти си решаваш
![]()
![]()
beleg nqma.samo edna savsem nezabelejima sleda sled kato si mahne6 obicata i ti zarastne.a tova dali 6te ti otiva zavisi mn ot formata na nosa ti. spored mene primerno obi4kata na nosa sedi dobre na edna takova malko nosle...kato kartofedna moq frendka ima6e sa6tiqt nos i mn dobre i sede6e
![]()
А как ще разбереш на колко е?Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
и аз съм на 13 и ако кажа на нашите че смятам да си пробивам обица (няма значение къде ще е) жива ще ме убиятама ти си решаваш
ami ne vijdam nishto losho da si napravish az sushto si napravih na 13![]()
![]()
Според мен не си прави.Това ти харесва сега,а след време ще ти омръзне.
Изчакай малко, когато мине още време ако все още искаш да си направиш направи си, но на 13 .. мое лично мнение е, че е рано.Иначе няма лошо в самата идея за обицата щом ти харесва.
Първоначално написано от cool_doll
nedei vseki ima obeca na ezika napravi si peircing deto mn malko hora imat naprimer...amm...abe kadeto iska6 ama nedei na nosa i na ezika 6toto e mn tapo![]()
4uvala sum 4e kato se mahne obecata i zabira i to kat hodih v studio kaka mi da si prai peircing na yhoto tei 4e po dobre nedei![]()
Ми не знам, малко момиче с обица на носа...някакси е тъпо! Аз имам братовчедка на 13 и ако я видя с обица не знам каква ще ми е реакциятаПървоначално написано от barbie_94
![]()
...
ми и аз съм на 13 и също искам...обаче не сегадаже съм питала баща ми (майка ми ще ми позволи и без това) и той каза , че било сладко и ми дава само да изчакам поне 1-2 години да видя дали все още ще искам
и аз съм съгласна с него и без това не искам да си пробия нослето на мига
![]()
благодаря на всички 100% няма да си слагам поне за сега е като стана на 16-17 може би ако още имам това желание наистина всички мн ми помогнахте иначе щях да направя ужасна грешка![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
is4akai izvestno vreme za6toto si samo na 13, ima6 tolkova vreme da si napravi6 puk i moje sled vreme da re6i6 4e neiska6as iskah na pupa no si promenih re6enieto sledkato vsi4ki si slojiha neiskah da buda porednata! pomisli si ima vreme
![]()
Ако си сигурна,че ще ти отива-действай.И аз така мисля да направя.