.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: HELP ME!!!!!

Мега фен Аватара на Infinity

HELP ME!!!!!

така аз съм на 13 и много се двоумя дали да си направя обеца на носа?Много ми се иска с родителите все още не съм се консултирала но те обикновенно подкрепят решенията ми и може би ще ми кажат аз да си взема решения :P Та искам да попитам добре ли е да си направя такова нещо,грозно ли е защото съм на 13 и дали не съм още малка за това! Благодаря на всички,които ще се опитат да ми помогнат!
    To infinity and beyond.

Мене родителите ми ако ми позволяваха щех да си направя на носа,на веждата,на пъпа
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

не аз пък не съм сто процента убдена че ще ми позволят!А пък се и претеснявам за това дали има някаква истина в това че после ако искаш да си махнеш обичата дупката си зараства след време нали като на ухото ама остава нещо като белег като пъпка такава гадна
    To infinity and beyond.

Град
    Бургас
    Хмм..на 13... не си го представям много..,но ако изглеждаш пък по-голяма и наистина ще ти отива защо пък не.. И все пак според мен поизчакай още малко...може след 1,2 годинки да ти се промени мнението. Аз примерно като бях на 12,13 исках да си пробия езика.. ама станах на 15 и си пробих носа.. И не съжалявам.
    А за обецата.. ако решиш да не я носиш повече... не остава кой знае какъв белег.. тя дупката едва се вижда.. камо ли белега...
    Айде успех.. И да ти кажа за ваще едва ли ще ти дадат.. защото си мислят че ще си лепнеш някоя огромна халка и сякви такива глупости, за това и аз въобще не питах нашите, просто действах. (След това и майка искаше да се пробие:Р) Ама все пак питай ваще какво мислят....
    Freenstyle Hip Hop & contemporary dance school Dune
    Танцувай със сърцето си !

На 13 с обица на носа не знам някак си ми звучи странно, по-добре изчакай да станеш поне на 15 и тогава! На 13-още си малка! Според мен ще ми е странно да видя момиче на 13 на улицата с обица на носа но ти си решаваш

beleg nqma.samo edna savsem nezabelejima sleda sled kato si mahne6 obicata i ti zarastne.a tova dali 6te ti otiva zavisi mn ot formata na nosa ti. spored mene primerno obi4kata na nosa sedi dobre na edna takova malko nosle...kato kartof edna moq frendka ima6e sa6tiqt nos i mn dobre i sede6e

Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    На 13 с обица на носа не знам някак си ми звучи странно, по-добре изчакай да станеш поне на 15 и тогава! На 13-още си малка! Според мен ще ми е странно да видя момиче на 13 на улицата с обица на носа но ти си решаваш
    А как ще разбереш на колко е?
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

и аз съм на 13 и ако кажа на нашите че смятам да си пробивам обица (няма значение къде ще е) жива ще ме убият ама ти си решаваш

m ti si reshavash no spored men e grozno

Град
    sofiq
    ami ne vijdam nishto losho da si napravish az sushto si napravih na 13

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Според мен не си прави.Това ти харесва сега,а след време ще ти омръзне.

Град
    The Land Of The Doomed
    Изчакай малко, когато мине още време ако все още искаш да си направиш направи си, но на 13 .. мое лично мнение е, че е рано.Иначе няма лошо в самата идея за обицата щом ти харесва.

Re: HELP ME!!!!!

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    така аз съм на 13 и много се двоумя дали да си направя обеца на носа?Много ми се иска с родителите все още не съм се консултирала но те обикновенно подкрепят решенията ми и може би ще ми кажат аз да си взема решения :P Та искам да попитам добре ли е да си направя такова нещо,грозно ли е защото съм на 13 и дали не съм още малка за това! Благодаря на всички,които ще се опитат да ми помогнат!

nedei vseki ima obeca na ezika napravi si peircing deto mn malko hora imat naprimer...amm...abe kadeto iska6 ama nedei na nosa i na ezika 6toto e mn tapo

4uvala sum 4e kato se mahne obecata i zabira i to kat hodih v studio kaka mi da si prai peircing na yhoto tei 4e po dobre nedei

Цитирай Първоначално написано от barbie_94
    Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    А как ще разбереш на колко е?
    Ми не знам, малко момиче с обица на носа...някакси е тъпо! Аз имам братовчедка на 13 и ако я видя с обица не знам каква ще ми е реакцията

ми и аз съм на 13 и също искам...обаче не сега даже съм питала баща ми (майка ми ще ми позволи и без това) и той каза , че било сладко и ми дава само да изчакам поне 1-2 години да видя дали все още ще искам и аз съм съгласна с него и без това не искам да си пробия нослето на мига

благодаря на всички 100% няма да си слагам поне за сега е като стана на 16-17 може би ако още имам това желание наистина всички мн ми помогнахте иначе щях да направя ужасна грешка
    To infinity and beyond.

is4akai izvestno vreme za6toto si samo na 13, ima6 tolkova vreme da si napravi6 puk i moje sled vreme da re6i6 4e neiska6 as iskah na pupa no si promenih re6enieto sledkato vsi4ki si slojiha neiskah da buda porednata! pomisli si ima vreme

Щом искаш и вашите няма да ти правят проблем пробий се

Ако си сигурна,че ще ти отива-действай.И аз така мисля да направя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си