.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

влюбена не в когото трябва

здравеите на всички! та...супер много харесвам едно момче.аз съм на 19 той е на 28. проблема е там че е приятелят на братовчедка ми(доста далечна). това продължава вече повече от година. мислих че ще ми мине защото ние почти не се виждаме но не е така. готова съм да стигна прекалено далеч за да съм с него, но не знам какво мога да направя. по цяла вечер мисля за него и на сутринта не чувствам умора. не мога да погледна друго момче. готова съм да съм с него дори зад гърба на братовчедка ми, но нз как да му го кажа, така че ако не се съгласи да не й казва, защото ако това стане ще съм двойно прецакана- ще се скарам с роднините и няма да съм с него, ако съм скарана с роднините и съм с него няма да ми пука, даже си заслужава. пиша ви тук, защото искам безпристрастно мнение. моля ви кажете какво и как да му кажа, за да избегна такива неудобни ситуации

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    няма такъв начин, ако няма чувства към тебе забрави пък и доста голям
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

знам че е така но ако той изпитва нещо към мен и не ми казва защото може да го отрежа и да кажа на братовчедка си. тази мисъл направо ме убива. просто знам че не съм му безразлична. няколко пъти вече се е случвало да ме гледа докато я целува. веднъж ме прибра до нас с колата си и през целия път се обръщаше към мен поглеждаше ме и нищо не казваше. направо ме разтапя. а що се отнася за възраста братовчедка ми е с 1 година по-голяма от мен => за него не е проблем. за мен също

Виж тва дали ще се скараш с братовчетка ти...да не ти пука...НО виж имате доста голяма разлика в годините 10 години не са никак малко замисли се...ако искаш да е просто веъзка за малко време максимум 1-2 години ок стаав,но се замисли ,ако искаш нещо по-сериозно,защото все още си млада и когато станеш примерно на 25-26-27-28...той вече на колко ще е ??? Помисли над това

Извинявам се за допуснатите правописни грешки,но с клавиатурата сме се скарали от известно време,откакто си сложиш пфонетика....

мен специално възрастта му е последното нещо което ме притеснява. почти всичките ми приятели са били с по 6-7 години по-големи от мен и сме се разбирали прекрасно. притеснява ме това че нз как да подходя. по принцип съм мн здраво стъпил на земята човек но нз какво ми стана...

Град
    в съня на елфите
    Аз мисля, че ако той има някави чувства към теб, за толкова време ти вече трябва да го знаеш със сигурност. Подтикни го да направи първата крачка,ако не искаш ти да я правиш. Направи нещо, накарай го да действа..и тогава му кажи как стоят нещата. В краен случай, имаш оправдание пред братовчедка си, че той е започнал.

благодаря ви за съветите. ще пробвам и ще видим какво ще излезе

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Ще пробваш да видиш какво е усещането да наръгаш някой с нож в гърба? Фрапантно е...
    Жалко, че нищо не се връща.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ако толкова много го искаше той вече щеше да знае. Може би умът ти нямаше да си позволи да му го покаже но тялото не слуша в такива моменти. След като мислиш че и той има чуства към тебе действай по женски. Погледи, усмивки, докосвания... Съвсем дискретно естествено и не пред братовчедка ти! Езика на тялото е най-простия и разбираемия

наебете се и ще ти мине!
    В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc

Град
    Велико Търново
    ne misli6 li,4e razlikata v godinite vi e golqma,ili tova ne te pritesnqva osobeno,za6toto i na6ata s priqtelq mi e kam 5 godini,ama ne 4ak 10.vse pak ti si re6ava6, a po temata:izqsnete si otno6eniqta,ako i toi ima 4uvstva kam teb,da ne ti puka za bratov4etka ti,no zavisi.
    Руса кукличка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си