.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Град
    [Градът, който никога не спИ]

Надувалки?

Абе хора, я кажете лек срещу надувалките в даскало?Имаме си в нашия випуск няколко .. и просто не се търпят.Няква злоба имат към нашия клас .. като минем покрай тях се чува "ей курво.." и такива .. не че се засягам ама е някво досадно.Днеска участвахме едни отбори в състезание срещу 9тите класове и техният отбор беше на 1 място а нашия на 2 .. само като си взеха наградата и минаха покрай нас с оня злобен поглед .. бе няма какво да ви описвам ясно, че и при вас ги има!Сега не зная как ще издържа още един месец да им гледам надутите напълнени със самочувствие физиономии, заради това състезание!!
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Враца

Re: Надувалки?

Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Абе хора, я кажете лек срещу надувалките в даскало?Имаме си в нашия випуск няколко .. и просто не се търпят.Няква злоба имат към нашия клас .. като минем покрай тях се чува "ей курво.." и такива .. не че се засягам ама е някво досадно.Днеска участвахме едни отбори в състезание срещу 9тите класове и техният отбор беше на 1 място а нашия на 2 .. само като си взеха наградата и минаха покрай нас с оня злобен поглед .. бе няма какво да ви описвам ясно, че и при вас ги има!Сега не зная как ще издържа още един месец да им гледам надутите напълнени със самочувствие физиономии, заради това състезание!!
    ем ше ви гаврат много ясно кът сте зле
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Не им обръщайте внимание, защото когато виждат че ви дразнят ще продължават да го правят.

Има и винаги ще е имало...абе през оная работа да ти е за такива, като тях. Нали ти не си пък те квото искат да си правят и аз, и ти знаем, че са смешни.
    ЮМРУКА Е НАЙ-СИЛЕН, КОГАТО Е ОБЩ!

Re: Надувалки?

Това "надувалки" нова дума за "свирки" ли е? Или надуваема кукла? Аз имам две такива - руса и чернокоса....
    В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc

otgovori sas sahtoto az taka napravih... i sega hodq s edna ot teq naduvalki!!!
    мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
    3а Повече Контакти Търсете Разклонител.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    игнор?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Така ви се пада, ЗАЙЦИ
    The Spark

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Не им обръщай внимание.

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Така ви се пада, ЗАЙЦИ

А ние пък не сме ли били?!!?!?!!?

Според мен или не им обръщай внимание или стани по-голяма надувалка (към тях ест)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Не им обръщайте внимание, защото когато виждат че ви дразнят ще продължават да го правят.
    +1

Поглеждаш гадните олигофрени презрително все едно си видяла гол охльов.Голям кеф е да гледаш как после отрепките се смеят,но някак престорено,зашото егото им е засегнато.

На петия път ще си оттренирала погледа до съвършенство.Представи си,че са изтривалка за обувки в дъждовен ден.Действа!

Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от mort
    Поглеждаш гадните олигофрени презрително все едно си видяла гол охльов.Голям кеф е да гледаш как после отрепките се смеят,но някак престорено,зашото егото им е засегнато.

На петия път ще си оттренирала погледа до съвършенство.Представи си,че са изтривалка за обувки в дъждовен ден.Действа!

Tва не действа.
    The Spark

Град
    in da middle of nowhere
    Надувки навсякъде, в даскало, по улиците, в магазините, на всякъде ги има. Много са тези фръцли, неблагодарници, тъпи кучки които се смятат за голяма работа а съчност са нищо повече едни комплексарки, то няма лошо да имаш комплекси и самочуствие но някои прекаляват и те са такъви дето са от някое село а се мислят за много големи и велики като са испили една бира и пушат и ще носят яке на Адидас. Абе хора я слезте от облаците и елате на земята.

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

Квото и да си приказвате надутите путки се чукат много по-добре от задръстените зубъри!
    В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc

То и в нашето даскало ги има, навсякъде ги има всъщност ... Аз като видя такива или не им обръщам вниамние, или ги гледам и аз пренебрежително и нещо им се отварям. Зависи от настроението ми.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Няма нищо по-дразнещо за един човек от това да бъде игнориран
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Ще ни търпите и още как!!!

Град
    Stara Zagora
    боя му е майката

Що се занимавате с глупости изобщо?
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

И в моето у-ще има, или по-скоро имаше.Те са 3 и бяха 12кл.В началото ни бяха предупредили за тях.Първия срок нищо не са казвали, ама втория едната почна да се заяжда, в сми като минехме покрай нея и започваше да крещи нещо.След което аз с мойта фр почнахме да й се отваряме и тая въпросната спря, и в последствие ние започнахме да кращим нещо като тя минава и не смееше нищо да ни каже.. А миналогодишните зайци бяха били тея трите, така че и тва е вариант

Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    И в моето у-ще има, или по-скоро имаше.Те са 3 и бяха 12кл.В началото ни бяха предупредили за тях.Първия срок нищо не са казвали, ама втория едната почна да се заяжда, в сми като минехме покрай нея и започваше да крещи нещо.След което аз с мойта фр почнахме да й се отваряме и тая въпросната спря, и в последствие ние започнахме да кращим нещо като тя минава и не смееше нищо да ни каже.. А миналогодишните зайци бяха били тея трите, така че и тва е вариант
    Уаааау ква си страшна
    The Spark

оххх колко се кефя че вече не съм заобиколена от толкова злобни хора вече хахах .. не им обръщаи внимание .. да досадно е но се опитаи да ги третираш като "част от пейзажа"

Еми при мен е по различно от при тебе.В моето учулище също ги има такива надуфки а не надувалки....Който говорят ,че аз съм била надуфка...Момичетата от моя клас имат някакъф страх от мен....и доста от момчетата..Несъм някаква мъйкарана дори не съм посгала на някои да кажеш ,Просто ги е страх от мен.Игнорирват ме и ме гледат с презрителни погледи защото в училище пуша с по големите ,виждат как това ,че ме отбягват неме засяга защото разбирам що за стока са....Дразни ги това ,че имам много приятели и те ме защитават....Мислят ,че съм се надула а това не е така никога несам летяла в облаците...просто започнах да се държа така какта заслужават....Имам много повече приятели от тях познавам хора който и те искат да познават....и точно за това искат да ме игнорират...но неразбират ,че те са игнорираните от мен .... :P :P
    schranZa pravi tanca......;]

Град
    Los Angelis(me4ti)
    Оу,тея ги има навсякъде!Надувалките ,по-скоро ще ги наричам "ВИП персоните" ,са супер гадни!Аз обичам да отвръщам!Тва действа!
    Now playing:Teenproblem-Форуми.mp3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си