- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С колко гаджета..
Kolko gadjeta ste imali do sega? obi4ate li da badete samo s edin ili vi omrazvat barzo i iskate ne6to novo i razli4no?
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Руса кукличка
мама ми е казала докат не стана на 25 никви гаджета![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Мм..трима ги изкарах..шш ме извиняват тия шамандури,които съм изпуснала..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
шест
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Аз искам нещо различно - например поне един пубер набор 93 да се научи да пише на кирилица!Първоначално написано от angelcheeee_93
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
Нямал съм гаджета, само еднодневки. Не съм нацелил точната.
ЮМРУКА Е НАЙ-СИЛЕН, КОГАТО Е ОБЩ!
23
Ми май съм имала малко гаджета за разлика от днешната младеш,която незнае точната бройкаИмала съм 1 сериозно до сега.
Don`t Cry Baby ....
ne obi4am da se obvarzvam.Първоначално написано от angelcheeee_93
![]()
мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
3а Повече Контакти Търсете Разклонител.
Сериозно гадже(връзка над 6 месеца) само един.Иначе преди до 1 месец ми писваха.Много зле бяха
365 ( само в периода от днес до 1 година назад във времето )
The Spark
Знам, взех си почивка един денПървоначално написано от xkk
![]()
The Spark
да туи е наи тъпото нещо да седна да си броя с колко съм била.. и да знаех точно колко са пак нямаше да го напиша.. доста хора ми четат мненията тук ..![]()
сОРИ АМА ТИ НА КОЛКО СИ ГОДИНИ?!? Страшни теми колко гаджета сигурно ей сега ще почна да ги броя .. ама я уточни със официалните такива или без ... ?!?![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
С 1 съм била и все още съм. Не смятам, че броят на хората, с които съм била, би нараснал драстично - не съм такава да сменям като носни кърпи или да залитна по женкари.
Ако имам връзка с някого, бих била с него докрай, дори да охладнея. Поне докато официално вече няма нищо между нас - не смятам да го лъжа и наранявам.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
6... no s vsi4ki beshe ne pove4e ot 2 sedmici, a samo s edin 8 meseca![]()
Миии и да иам такава възможност ти гарантирам, че няма да стане такаПървоначално написано от w0sh
![]()
Имала съм 3 по-сериозни връзки.Едната продължи 8 месеца,другата 6 месеца,а най-успешната и хубава връзка в живота ми продължи 1 година и приключи преди 2 седмици...Не ми омръзват бързо...Напротив много бързо се привързвам...![]()