- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С колко гаджета..
10 no s vsi4ki ne be6e pove4e ot 3 sedmici a sega ot 4 sedmici sam s edno momi4e i prosto stanah drug 4ovek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не им знам бройката... в смис1л изгубих отдавна...
И рядко се зад1ржам с една... или в повечето случай някакси вр1звам нещата и хода с по 1-2 наведн1ж..![]()
imala sam dosta. ne moga da sam s edin za dulgo vreme... nqkaksi mi omruzvat ili puk im namiram kusuri![]()
hi
2 ma po seriozni..emii ddz v vsqkvi vrazki si ima opredelen 4ar .. vsqkvi mi haresvat
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
май 8 реално погледнато,но сериозен е 9-тия и още сме заедно за мое щастие...от дугите само болка...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ей баси злетата, още вода класацията с мойте 365(само за 1 година!) !
The Spark
da si kaja 4estno-savsem nqmam ideq za broq im,da ne govorim,4e dori kato imena ne pomnq,za6toto tova,4e sa se vodeli "gadjeta" ne zna4i,4e e imalo 4uvstva,ili pone ot moq strana.V tozi slu4ai ako pod tazi duma se razbira 4ovek,kogoto naistina mnogo obi4a6 i darji6 na nego,imam edno-4ovekat,s koito sam v momenta.
Mi do sega 2.S ednoto bqh 7 meseca,s drugoto 2![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
десетина някъде...
само 1 сериозно - 4 месеца и половина =\
Ми двама!![]()
Хм ..
Не знам , до сега още не ми е омръзвало гадже ..
Не ги броя ... в смисъл ..
тва да не са купи , трофеи и т.н.
Пък и е относително ..
Някой може да брои дори една забивка .. за гадже ебати ..
Не , има и такива случаи ..
Аз гледам на гаджетата .. като гаджета (айде разберете ме) когато .. всичко е по-сериозно .. а не просто "детска игра" .. в смисъл .. когато има вложени чувства ..
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Титлата "гадже на годината" ти е в кърпа вързана!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Нито едно гадже..на 15 съм..![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
мисля че четири или пет.. не знам дали едното да го броя.. и аз съм на 15.. съжалявам че съм ходила с всеки един от тяхама така или иначе най-дългата ми връзка е месец.. всеки път аз ги зарязвам.. бързо ми омръзват..
ay caramba
Ами до сега...нито едно.
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
Само с един.Сега не съм много сигурна,че още сме заедно.
За гаджета смятам момчетата ,с които съм била повече от седмица... така ,че 6! Когато съм с някой съм само с него.НЕ ми харесва да "шаря " по чуждо.Първоначално написано от angelcheeee_93
![]()
Do sega samo 2 , a v drugite slu4ei se ne6to se precakva
До са 3, но не ми дреме за тех да се оправят , в момента си имам нечовешки милото и добро момче с което много се обичаме, не си падам по краткотрайните връзки...винаги съм държала на сериозни отношения
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
+ 1Първоначално написано от Malka_Taina
![]()