.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

ФДТ или коректор за пъпки ?

Абе тука една приятелка ме изяде да ви питам.. какво да използва ако желае да поприкрие някоя и друга пъпка и да си изглежда естествено.. дали коректор за пъпки е по - добре или фдт ? И за какви пари става въпрос ?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Коректорите се ползват точно с тази цел-ако брой на пъпчиците и несъвършенствата е минимален.
    ФДТ-Вече се покрива цялото личице/предпочитан от мен/.
    Цените са различни, в зависимост от марката на продукта.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    in da middle of nowhere
    ами зависи какви пъпчици, ако са акне кажи и просто да си купи козметика която прочиства акне и и кажи да си мие лицето сутрин и вечер с това, препоръчвам и да е пяна на Neutrоgena, не знам колко пари струва, а ако са друг вид пъпчици по добре да ползва коректор за пъпки от колкото фдт заото фдт-ена запъшва порите и предизвиква повече пъпки, но това което казах първо за "препарата" за почистване на лице е най добре защото е най ефикасно и най естествено, аз ползвам Acne Stress Control на Neutrogena и действа супер нямам нито една пъпчица

To be lost before you're found, don't mean you're losing.

Ами аз имам съвсем малко пъпки и ползвам крем за лице наи-обикновен който ми помага изключително мн.Друг вариянт е да си миеш лицето по 3,4 пъти подрет и да си го избърсваш с хавлиена кърпа или прото да е по-корава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си