- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лосион за тяло
Някой ползвал ли е лосиона за тяло на Фрутини? И ако да от кой е най-доволен. А ако не сте го ползвали може да изкажете мнение от кой лосион вие сте доволни...![]()
Еми точно този не съм го ползвала.
Сега използвам на AVON Naturals лосионите и съм доволна,и на Дав са много хубави!![]()
Първоначално написано от comics
kat po4nete s tiq ligavshitni
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Aко за теб лосиона за тяло е лигавщина ок...никой не те кара да четеш, пък още по малко да пишеш...Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
+1Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
мн съм доволна и от Oriflame- Giordani gold
i parfuma e mn qkПървоначално написано от little_elf
![]()
ina4e za losion..na nivea sa hubavi![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
mda mnogo sa hobavi az sam polzvala s 4ere6ka i portokal i mlqko![]()
Специално този не съм го пробвала.Но използвам на Garnier Firming action...(жълта опаковка)и съм мн доволна.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Ами значи кожата ми е мнооого суха. Досега ползвах олио, но вече ми писна и реших да пробвам с някакъв друг. Иначе и на Ейвън съм ги използвала, миришат супер, но ефекта им не е много дълготраен.![]()
Ползвам този с Кокос и Банан, жесток е , но след време миризмата омръзваПросто е по-специфична. Яд ме е ,че не си взех с мляко и портокал.
Аз използвам само един - вярна съм му и скоро няма да го сменя, просто е много хубав...На Avon розовичкия Skin So Soft.
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
6tom kojata ti e mn suha 6te ti haresat losionite na NIVEA!!! moita koja su6to e super suha i te mn mi pomagat bez da me pravqt mazna![]()
Fruttini миришат много хубаво, но въобще не са трайни. До 5 минути и няма и помен от аромата им.![]()
и аз изполвам на Ейвън :P харесват ми йогуртите![]()