- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли си сменили пола ?
Изкажете мнение , защо да и защо не .
ne i ne mislq 4e nqkoi normalen bi si smenil pola su6to taka ne mislq 4e ima nujda ot obqsnenie![]()
Хех , знаеш ли , сякви ги има и аз мисля че няма нужда от обяснение , ма нали трябва да се напише нещо ..... по умно не измислих![]()
Би ми било много интересно да разбера какво е да си мъж, но чак да си сменя пола не мисля.
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
ne za6toto si se haresvam taka kakvato sam i priqtelq mi sa6to me haresva stra6no mnogoПървоначално написано от best_buy
Що като правиш секс, не ти ли доставя удоволствие ??Първоначално написано от Ophelia
![]()
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Защото ми харесва да съм жена.Не искам да ставам мъж
i da stana tupa ofca... ne mersi...
btw, temata trqbva6e da e dali za 1-2 dni bihme iskali da sme ot drugiq pol 6tot taka moje da se tulkuva i kato da si smenime pola po operativen put...
ina4e ako e za 1-2 dni bih vleznal v jensko tqlo da... stiga da ne nacela kofti period 6te se razbiq ot sex 6tot spored mene na momi4etata im e dale4 po qko pri sex otkolkoto na mom4etata, oba4e dori i da vlezna v jensko tqlo si iskam akula
С операция..не
но ми се иска да бях се родила мом4е.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Гласувах с не - харесва ми да съм жена, не мисля, 4е би излязъл свестен мъж от мене![]()
Но ина4е ми е любопитно. Бих се навила да стана мъж за един ден, ако беше възможно
![]()
Робинята на Quench
Чесно казано -Не
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не, защото съм 1.95м. и това за жена е ........![]()
Иначе и на мене ми е интересно какво е да си жена. Наебеш се дадът ти 50кинта.![]()
Не визирам всички.![]()
195 лолПървоначално написано от BulgariaZaBulgarite
Пък може и 50 кинта да ти дам
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
неее!неискам да съм момче![]()
не бих си сменил пола
така съм си добре![]()
а бе тва момче май се чуди колко по - тъпа тема да пусне от тъпа по- тъпа са![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Тва да си момиче е много гадно, не мерси![]()
The Spark
haresva mi da sam momi4e,no mn bih iskala za 1 den da bada mom4e
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Оперативно не,но бих искала да разбера какво е чувството да си мъж![]()
Харесва ми да съм мъж. Дори за един ден не искам да съм жена. Просто не мисля, че ще ми допадне.