.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Ако си под 18г., правят ли ти проблеми в дискотеката ?

Ох искам да ви питам нещо... ставам в четвъртък на 16,в петък искам да отида на диско с приятелите ми... искам да попитам някой може ли да ми цитира закона за дискотеките..защото баща ми ми казва,че заради баловете ,понеже на 23 всички ще се излеят в дискотеките,ще има супер много проверки..и ми каза ,че ако нямаш 18 години ,и не си с придружител има здрави глоби и те вкарват в рпу-то... аз си знам по принцип ,че имаш ли 16,може свободно без придружител и тн да ходиш на дискотека... а само ако си под 16 трябва да си с член от семейството .. просто не искам да става някой гаф и ще съм благодарна ако някой даде линк или нещо ,в което си пише кратко точно и ясно кфо може и кфо не може на съответната възраст ) мерси предварително :P

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

а искам да попитам,придружител... какъв трябва да ми е ..просто приятел над 18,родител има ли значение... аз ще викна баща ми той поне е купонджия,за мен проблем няма да има ,но ще съм с др 7 4овека,които нямат 18..може ли той да е придружител на всички ни

Не си разбрала..

До 14 нямаш право дори да си с придружител. Щото и той загазва.
    След 16 до 18 можеш да си с придружител.

Говоря за след 10 часа вечерта
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

ох... гадните тъпиии кукиии :@ xahxah ... еми значи ще мъкна дъртия със мене... ама ме притесняват другите седмина,защото те няма да са с придружител и ако стане гаф..заради мен ще плащат глоби .. дори да имат 16...

ooooooo да детски дискотеки много интересно... ние няма да сме пили,все пак ще сме с нашия..ама тъпо,чеее досегаа по дискотеките в града (от Плевен съм) ходеха по на 14 15 години пускаха ги без никакъв проблем,и ся се присетиха да правят големите глоби... явно са го закъсали с парите хьахьа

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ЧАК пък в рпу-то няма да те вкарат.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на kindergarden
    споко бе и аз съм от Плевен и съм на 15 (скоро ги направих) в Анакондата никой ма не спира или пита нещо вярно,че ходя само,когато сестра ми се върне ама все пак

аьхьахьа в анаконда Стоят собстеника пуска и 12 годишни ако става на въпрос..ама аз искам в Бижу... че ми писна в тая а2

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от d1d3nc3to
    аьхьахьа в анаконда Стоят собстеника пуска и 12 годишни ако става на въпрос..ама аз искам в Бижу... че ми писна в тая а2
    Aaaaбе , ти в Плевен ли
    Въобще не се притеснявай.
    Моя приятелка няма 18 , обаче си ходи редовно там (Бижу) ... без придружител.

еми не се притеснявам ,ама ме наплашиха тука с тея проверки...3 години нямаше жива кука да хой да проверява и след едно сбиване наскоро (около месец де) почнаха масово...

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    айде бе...
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

детски истории..
    и кво като идеш в бижу..
    все келеш ше си останеш, дали там или тука.. голямата разлика.. хах
    трябва да има фейс контрол. не може лапетата навсякъде да се врат.. тъпо е. тей че куките са си прави ;]
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от Alcohooligan
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    айде бе...
    Aко си натряскан до козирката и правиш мизерии в бара , много ясно, че ще те вкарат

Супер фен Аватара на kindergarden
    споко бе ходи си за да те пуснат май трябва да си с придружител и родителите ти да знаят кой е и да са сигурни нещо такова иначе по закон ако те хванат след 10 часа те водят в РПУто и трябва те прибират ваще и да плащат глоба няква

Make_Me_Laugh хех,леко шерифе...може да не ми викаш келеш ако обичаш... Ем сори,да малка съм на 16.но ми е интересно,искам да отидаа ,ходила съм преди и ми харесва,тва ми е мерака сега .... просто питах как седят нещата за да знам .ти пък сега като си по-голям и айде immortal ...

хахаа и къде видя какво ми е отношението... според мен напълно нормално...зададох въпроси,изразих мнение..както и да е ,няма да се занимавам сега с глупости

ем очевидно съм го казала на базик ... кат ще да е

еми знам... малко пъти съм ходила,но доста страшни неща съм виждала ... опасно си е , ама ...

Голям фен
    Град
    София
    Хахах ще те разочаровам-
    обиколила съм много дискотеки и барове в София -
    единствената дискотека, където са ме пуснали въз основа на това, че имам придружител е Ликьор.
    Другаде най- вероятно ще ти се изсмеят за придружителя, почти никъде не минава номера.
    А и наистина са не е най- подходящия момент да ходиш на дискотеки без пълнолетие.

Единствения разумен начин е да вземеш личната карта на някоя приятелка, с която си приличате поне малко ( цвят на очи и коса поне).

А навсякъде зависи дали ще те пуснат без документ - въпрос на късмет е.

Но ако искаш да отидеш в точно някоя дискотека - не ги пробвай шмекериите с придружител или забравена карта. Не минава номера.

Най- добре ти казвам вземи на някоя позната или приятелка, така нищо не рискуваш

Аре успех от мене ) Стискам ти палци, и на мен на твойта възраст мнооооого ми се ходеше по дискотеки
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Хм, много глупости изприказвахте май.
    Първо, това, че имаш 16 никого не го топли, трябва да си пълнолетен за нощни купони (с изключение на домашните, ама то там е тънък лед...); второ - ако те сгащят в дискотеката си те качват в бялата астра, карат те в РПУ-то и мама или тате идват да те вземат, след около месец ти пристига и честитката у вас - акт, обикновено 50 лв. като за първи път; трето, за придружителите - може да бъдат само близки роднини (мама, тате, кака, батко). Това е по закон. А иначе ако си с някой батко, който каже, че си му приятелка, може и да те пусне охраната, зависи къде е.
    Абе по-добре си стой на дупарата да си нямаш проблеми, ама явно ти се ходи, така че върви и умната

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    вариант 1 - с придружител.
    вариант 2 - с фалшива лична карта (има много чалъми как да си промениш егн-то на личната карта, примерно ако си набор 91, единицата да я направиш на нула)
    вариант 3 - кеш, ама не минава навсякъде.
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Град
    In Devil's Castle
    мен никъде не ме пускат в дискотеки без придружител(роднина)..ама това са дискотеки,в които няма по-млади от 20-годишни
    someone else...

подаваш личната карта с лика на някой възрожденски деец на нея и си вътре...

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от dqdo_mraz
    подаваш личната карта с лика на някой възрожденски деец на нея и си вътре...
    Хаххаха, това минаваше едно време, когато фейс контрола беше само един човек.. в момента навсякъде са по цяла тълпа охрана на входа, и не възрожденски деец, ами цяла чета ти трябва за да влезеш.. което си е нерентабилно от където и да го погледнеш.

Придружител, по закон, САМО най-близък роднина - майка,баща,брат,сестра. Братовчед НЕ МОЖЕ.

Експлойтед - не съм убеден, че няма да има проверки. И аз мисля, че точно сега покрай баловете ще тръгнат едни показни акции на МВР, за пред медиите - нали трябва да отчетат дейност. Всички знаят, че покрай баловете куцо и сакато влиза в дискотеките-клубо-барове. ЗАДЪЛЖЕНИ са да те отведат до районното, ако си под 18, от където да те приберат мама или тате.

Мега фен Аватара на machoka
    Пътна полиция имаше бая тия дни.. даже акт ми писаха, сефте първия за толкова време, за най-тъпото нарушение което можеш да си представиш, но както и да е.. явно са ги юрнали, щото при мене се случиха със звезда на пагоните, и както ме спряха, веднага ми взеха документите и започнаха да пишат..

По заведенията съм ги виждал, убеден съм че сега ще се навъртат най-малкото ОКОЛО тях, все пак се очакват пиянски свади, нарушения на обществения ред по нощите и подобни..

Нещо интересно и различно в БИАД след ремонта?, заслужава ли си да си загубиш времето там една вечер, че се чудим с приятели за днес какво да измислим )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си