.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Личен живот...

Здравейте!Не знам от къде да започна,но определено ще излезе дългичко,надявам се повече хора да го прочетат и да не ме нападат лично,ще съм благодарна!Аз съм момиче на почти 19 години и нямам особен любовен живот,определено имам някакъв проблем със сближаване с хора,не се доверявам лесно и подобни.Това не ми е пречело,имах сериозно гадже,но с течение на времето чувствата се промениха и го приемах единствено като приятел и така.Понякога се ентусиазирам от някого и си мисля,че го харесвам,но след време осъзнавам,че не е така,наистина мн гадно(това не се отнася за вече бившето гадже).Та въпросът ми е-смятате ли,че някои хора просто е по-добре да са сами?Не говоря за съдба,карма и глупости,а просто като характер и възгледи са такива.Ще се радвам да чуя мненията ви!Благодаря!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    em spokoino,6e nameri6,4ovek s ob6i interesi,kato tvoite,ne smqtam,4e e problem da si sama
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Всеки човек има своята половина, която някога е загубил и сега пак някога ще намери! Просто още не ти е дошло времето изглежда Винаги ще се намери човек, с когото да имаш общи интереси, който да споделя всичко с теб и т.н. Така че не се притеснявай

Мега фен Аватара на sasha_90
    "За всеки влак си има пътници"

мисля 4е просто не си намерила 4овека в който да се влюбиш

Мега фен
    Град
    София
    Мисля,че трябва просто да си живееш живота.Живей си както искаш,прави това,което чувстваш,че трябва да правиш и не эадълбавай в това да намериш някой ,който да е до теб.То с търсене не стават тея неща-стават си сами.И това не е поредното смотано клише,прочетено от някой също толкова смотан роман на някой оооще по-смооотан американски писател,а е самата истина.
    [size=7][b][u]fosse cos

има такива хора:лидери,възвисени духовно,сериини убйци и прочие,но ти не си от тях споко

Град
    pz city
    от много мислене няма никаква полза хвърляй се с главата напред в неочакваното няма завинаги да си млада ако сега не се забавляваш,не експериментираш то кога спри да се държиш като баба

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    V edin opredelen moment vinagi iska6 da si sam nezavisimo kolko vreme...no li4no spred men ne e hubavo da si sam dalgo vreme...

Град
    Усмивката :Р
    еее и аз бях достигнала по едно време до тази мисъл, че всеки си заема своето място в света, за едни е обгърнато от много приятели, за други от семейството и т.н. , но всъщност не е точно така. С малко повече усмивка може да видиш че това което имаш и притежаваш на други хора им липсва сега си нямаш никой, после обаче ти ще си щастливата!
    Усмивка!
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

и аз понякога се чувствам така..просто момчетата,които харесвам ме привличат,има тръпка ,интерес..но любов от моя страна не съм изпитвала
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    мисля 4е просто не си намерила 4овека в който да се влюбиш
    Лъжеш, не мислиш.

за този период от живота ти незнам какво да кажа.донякъде е добре че ще наблегнеш на образованието си а от друга страна това са най-вълнуващите години от живота ти!!!ще го намериш!!!
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    [i]И аз съм в подобна ситуация...(дори годините ни са същите)
    Та аз мисля че няма смисъл да се затормозяваш с подобни мисли. Научи се да живееш сама със себе си и да се чустваш добре в собствената си компания и тогава ще откриеш че и на хората им е приятно да са около теб и сами ще почнат да те търсят. Не виждай във всяко момче потенциално гадже защото ще се разочароваш мн и на края ще кажеш като повчето момиченца "Ама то любов няма..." което е глупост. Прави това което те радва и те прави щастлива и любовта сама ще се появи когато му дойде времето.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На 19 и аз си мислех, че съм обречена да съм сама. нещата се променят. Не си престарила(а и то за любовта не може никога да си прекалено стар). С времето нещата ще се оправят. Особено ако ти предстоят студентски години. ще се поучупиш, ще попаднеш в нова среда, ще намериш някой, който е за теб. На 19 живота ти още не е почнал!

Не ми се вярва заради характера ти да не можеш да си намериш подходяща половинка просто не пресилвай нещата всичко само по себе си ще се нареди
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Град
    Sofia
    За всеки влак си има пътници....

Цитирай Първоначално написано от ...FaShIoN...
    За всеки влак си има пътници....
    +1 :P

Re: Личен живот...

Цитирай Първоначално написано от Alone but not lonely
    Здравейте!Не знам от къде да започна,но определено ще излезе дългичко,надявам се повече хора да го прочетат и да не ме нападат лично,ще съм благодарна!Аз съм момиче на почти 19 години и нямам особен любовен живот,определено имам някакъв проблем със сближаване с хора,не се доверявам лесно и подобни.Това не ми е пречело,имах сериозно гадже,но с течение на времето чувствата се промениха и го приемах единствено като приятел и така.Понякога се ентусиазирам от някого и си мисля,че го харесвам,но след време осъзнавам,че не е така,наистина мн гадно(това не се отнася за вече бившето гадже).Та въпросът ми е-смятате ли,че някои хора просто е по-добре да са сами?Не говоря за съдба,карма и глупости,а просто като характер и възгледи са такива.Ще се радвам да чуя мненията ви!Благодаря!
    Hym ami opredeleno misla che poniakoga chovek ima nujda da byde SAM ili prosto s nai dobrite si priateli. Da ne e zavisim ot nikogo. No syshto taka ne misla che e osobeno dobra ideia da si niamash i kogo da pregyrnesh/celunesh kogato imash nujda.. Az misla che nai dobroto reshenie e kakto v moia sluchai. Imam si seriozen priatel,liubovta ni e vzaimna , no syshto taka imame i mnogo priateli. I toi, i az. I kogato primerno niakoi iska da izleze samo s priatelite si, za drugia niama problem. No tova se postiga s doverie. A otnosno tvoia sluchai-az syshto sym na mnenie che ne si namerila "NEGO" No predpolagam ti si na 17-18-19 i imash cialoto vreme pred tebe da go namerish. Ili toi da te nameri,predporychitelno!
    .. Mi-au !

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Личен живот...

Цитирай Първоначално написано от Alone but not lonely
    Определено проблема си е в теб.Няма да те утешавам нито да те лъжа.Ако искаш да си обичана и да си щастлива,трябва да станеш малко по-добра.Сигурен съм,че си имаш твоите причини да се държиш така,но с такова поведение всичко се руши!Напомняш ми за бившата ми приятелка(все за нея говоря),та нея много си я обичах,но тя не ми вярваше,дърпаше ми се,лигавеше се,лъжеше ме и така един ден бях принуден да скъсам с нея.Тя съжаляваше,плакала е,опитвала се да ме намрази.На мен също ми беше гадно,но не и се обаждах дълго време.Няколко пъти само когато бях пиян набирах смелост,после и изтрих номера.Изтрих и скайп-а,после пак си го добавих,но не и пиша.Тя също не ми пише доскоро.Само си казахме "здрасти".
    Още ми е гадно за нея,но знам,че няма да бъдем заедно,тя няма да се промени,аз също нямам намерение да ставам парцал и да и тичам след задника,убеден съм,че само тя е загубила от всичко това,защото за нея бях готов да сваля звездите.Скоро се местя на друго място,няма да ми е трудно да се нанеса в новото си жилище,да забравя всички стари познати,да си намеря нови,да продължа да си флиртувам и да се радвам на живота.А тя ще бъде по-сама от всякога или ще се хване с някой неудачник,който няма да е по-готин от мен,а ако е по-готин няма да е по-търпелив и няма да издържат и 1 седмица заедно.
    Знаеш ли кои са най-гадните момичета,не курвите,а безчувствените и несериозните.Тези който се държат като бившта ми.Опитваш се да ги разбереш,да станеш по-добър,накрая разбираш,че не си е струвало,може би само веднъж си е струвало,за да разбереш какво е да си обичан,но после всичко свършва и ти нищо не можеш да направиш.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от ...FaShIoN...
    Не за всеки влак си има пътници....
    Madness is the gift, that has been given to me.

Благодаря за адекватните отговори и че сте взели нещата на сериозно,защото знам обикновено какво става с разни подигравки и изопачаване на фактите,някога имах и друг акаунт,така че имам наблюдения върху форума!
    Но въпросът е,че малко не сте ме доразбрали,просто явно не съм се изразила добре,на мен не ми пречи,че съм без гадже,защото това не осмисля живота ми.Даже не знам дали въобще искам да имам приятел засега,но противоречивото е,че понякога се впускам в някакво запознанство,някой може и добро впечатление да ми направи,но ест не му го казвам или показвам,и си мисля,че започвам да го харесвам,а всъщност не е така.И аз не знам защо така се "самонавивам".Благодаря за съветите,ще се абстрахирам от мисълта за връзки и подобни.
    Някой не беше разбрал на колко години съм-след 3 месеца правя 19!

vamp,съжалявам за твоята приятелка,но не мисля,че си приличаме с нея.Това,че се старая да не показвам чувствата си към момчета,не означава,че съм безчувствена,напротив,прек алено чувствителен човек съм,за да се оставя да ме наранят,знам,че все някога може стане,но защо пък да не се старая да се предпазя от това.Сега ще кажете-"Еми,тогава ще си останеш сама завинаги!",което си е доста относително,просто трябва да намеря човек,който заслужава доверие(като бившия),но и да има чувства,може и с чакането да си остана,но по-добре с една красива надежда,отколкото поругана от поредния простак!

Животът си е твой и ако се чустваш добре сама - бъди сама без да се замисляш за мнението на другите.Понякога да си сама е в пъти по-добре от това да си с някой.А и има още много време.Този период навярно ще отмине и ще срещнеш подходящия.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Може би точно в този момент от живота ти тряя да си сама.Ще намериш подзодящия споко!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си