- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Охх ... боли ...
Изгорях много лошо ... цялата съм червена ... Буквално като рак ... И много ме боли ... Кажете ми с какво да се наквацам, за да не е толкова болезнено?![]()
опитай с кисело мляко![]()
ако е толкова сериозно просто отиди на лекар за да ти препоръча подходяш крем..![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
...
Кисело мляко,БЕЗ ДА ГО измиваш,вмирисва се ама кво да се прави.После почти ти няма нищо.
Има един спрей "Пан .... нещо си,помня че почваше с Пан и още 2-3 срвички"! отиди в Аптека и те ще го знаят на 100%
глупости бе, спреьове меьове![]()
купи си ДЕФЛАМОЛ от аптеката и се намажи , щи мине за 3-4 дена , но внимавай че много цапа и не се пере
Ами аз ще те посъветвам също като другите да ползваш кисело мляко или си купи плажно масло но с голям фактор или дори детски.Те едножременно предпазват кожата и възстановяват изгорената.![]()
+ 11111 Винаги помага ... !Първоначално написано от mishok
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
тва дефламол ме спаси на моретоПървоначално написано от Stefityyy
![]()
Ми аз понеже съм едно изключително бяло морско чедо, киселото мляко ми е най-добрия приятел![]()
Казва се Пантенол лекарството и помага не само при повърхностни изгаряния-при малко по-тежки също.Струва около 10-на лева мисля,не съм сиг ,но гарантирам успех!
Опитай с кисело мляко да се намажеш.
Дефламол и аз препоръчвам. Киселото мляко успокоява, но много гадно се мие после....аз повърнах лично
Като бях малка на лагер с класа, госпожата мажеше момчетата с бира и им мина за 1-2 дена.![]()
Добре бе, с алкохол не щипе ли- ти за бира говориш, по- нагоре за ракия...
Не съм чула да пискат, а аз самата никога не съм изгаряла съответно не знам дали щипе... давам идеи просто... но най - добре опитай с лекарство, че тея бири, ракии, кисели млека... ддз.![]()
mokri6 kurpa (malko q istiskva6 ne da te4e voda ot neq) slaga6 q v frizera za 4as i posle si q slaga6 kudeto si izgorqla! as taka pravq .... samo gledai ako na gurdite da ne istine6!
Веднага се мажи с кисело мляко, постой малко. като изсъхне пак и така ще ти се намали температурата на тялото. след това се мажи с каквото и да било друго, но ако тялото ти е все още горещо не го мажи с нищо друго освен кисело мляко, за да изстине.Първоначално написано от sexy_eJlz
аз за 1 ден на морето бях изгоряла по същия начин. и с киселото мляко имаше ефект. дано не ти се обели после кожата от изгарянето, щото няма да можеш да спиш като хората. Мацай кисело мляко и успех!
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
+1Първоначално написано от Sunlight-In-Your-Eyes
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ем то аз сега в момента се беля кат змия ...и на това място кадет съм се обелила кат се пипна боли страшно много ...
ам ше се оправя де ..
... все пак мерси ... :P
![]()
![]()
кисело мляко, за да спадне температурата, а за болките - веднага търси оцет. МЕрише не мЕрише... от болките те спасява веднага.
Аз съм с много тъмна кожа и не съмизагаряла досега, но приятелят ми е пълна противоположност и скоро той така изгоря, че едва го свестих, но с кисело мляко и оцет.
ами аз попринцип с АЛОЕ ВЕРА
Summer (h)
Kiseloto mlqko moje da poniji temperaturata, no poneje porite ti sa otvotreni i bakteriqta 6teti skape kojata. Tva na moreto go nau4ih, edna frendka be6e syper izgorqla na mesta da je ima6e mehuri, kakto i da e tva med setrata i kaza za mlqkoto i prepory4a krem Zdrave.
Computers are not intelligent. They only think they are!