- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прическа отдолу-момчета/към момичетата/
Чудя се момичета,как харесвате момчетата отдолу-да няма никакви косми или без да се махат?
Абе да има е по-добре..
![]()
Робинята на Quench
За мене няма значние.
Да има косми задълително.
Нека да си има,не ми пречат.Достатъчно е да се лекичко подкъсени.
ne pre4i stiga da ne sa kato ot "Stra6en film I" onaq macka naprawo, stawa wapros da ne sa mn :P
По е добре да няма или поне да са къси,а не някакви дълги и разлитащи се наляво и надясно
e 6to ako nqma 6e go vurne6 liПървоначално написано от the_hottie
![]()
+ 310654Първоначално написано от armagedonski
![]()
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Честно казано да.Би ме отвратило, защото все едно да спя с малко момченце.А аз искам истински мъжПървоначално написано от x3eme
А и по принцип това много ме привлича при мъжете - космите. Супер сексапилно е.
xaxa ako ma vidi6 zna4i shsa vliubi6 u meneПървоначално написано от the_hottie
![]()
Остъй я нея тя си има гадже. Ама и аз споделям нейния вкусПървоначално написано от Dobromir
![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Без голямо значение е за мене...
Ето човек който по този въпрос да споделя мнението ми напълно! Мъж без косми не е мъж!Първоначално написано от the_hottie
Е хубаво е да видиш хора със същото мнение, защото в този форум рядко се срещат![]()
abe da vi kaja mislq 4e e v1pros na predpo4itanieq li4no az bih predpo4ela sredna rabota
![]()
Минавам 1-2 пъти с комбайната й съм готов ... тва ми е прическата![]()
[-o<
![]()
Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка
[stiga da ne e kato gora
Първоначално написано от SINDEL
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
и мене представете си обраснал се е преди 2-3 дни и са са поникнали малко и почвата секс играта и ти почваш да си играеш с малкия " .... " и подбъркваш под барваш и като бракнеш ох ах их боцка тапоо ееееПървоначално написано от 5StaR