gled li one tree hill i haresva li vi?kvo mislite za 5 sezon???spored vas na koi se obazda lukas v 5 sezon????
Can your life change because of one man, but he had no idea of that?
ДА ПОМОГНЕМ НА ВИКИ http://viki.unique-bg.eu/kak-da-pomognem.html
Аз го гледам, но от скоро- на втори сезон съм още. Харесва ми. Само ме е яд, че нямам достатъчно време да гледам по- често.
Gledam go i o6te kakneveroqten serial,mn mi haresva,ynikalen e :P i 5 sezon e mn dobur,no mislq 4e predi6nite bqha po-interesni...s neturpenie 4akam i poslednite serii na ONE TREE HILL
![]()
Аз също го гледам и много ми харесва. 5 сезон беше много добър само дето края ме побърка и е мното жалко, че са само 18 епизода.Сега с нетърпение чакам да излезе 6 сезон!
I az go gledam izgledala sym do tuk kakvoto e izlqzloMnogo e dobyr
Mm nz,mn mi e lubopitno na koi se obajda,dano ne e na Lindzi,men su6to mnogo me drazniПървоначално написано от fаke
...A za 6-tiq sezon,mislq 4e 6te sa samo 5 ili pone taka razbrah..
![]()
![]()
Бива го сериалчето, дреме ми, че е сапунка. Първите сезони биват, но от петия можеше и повече.![]()
Люк е толкова сладък....
Гледах първия сезон по фокс лайф, сега си дръпнах втория и гледам по серия на вечер (или през вечер, зависи ;] )
кефи ме.
хъхъ..
Че и питаш!I love it !!!![]()
тъй...мен фейс Линдзи я отписвам от цялата картинка.Остава голямата загадка Брук или Пейтън???Възможно е заради интригата тоя тъп Лукас да вземе да звънне на кака ви Брук,но пък от друга страна няма да има нищо по-хубаво ако Лейтън се съберат най-накрая!!!И все пак надеждата умирала последна-аз съм за Лейтън!
![]()
Go fix yourself !