- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не забелязвате ли ...
Това ли е причината според теб?Аз нямам такъв богат опит,но бих казал,че там където има добро има и зло,в природата се прелитат.Не може да си щастлив ако не си бил нещастен,просто никога не би разбрал щастието.За любовта не знам какво е,но мога да посоча други примери.Първоначално написано от jujulinkaa
Досега съм съм обичал само веднъж споделено и то аз бях този който обичаше повече.Тази любов ми донесе само болка,когато сложих края обаче болката постепенно започна да си отива,а любовта да изчезва.
Обяснението ми,че няма нищо вечно и нищо перфектно.Винаги ли е така в любовта?
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
опитай "Хавайска Роза"Първоначално написано от buRn`1n`HeLL
![]()
Да, нормално. Чак сега ли го забелязвате? Винаги е било така и винаги ще бъде.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Несподелена-да...Първоначално написано от sexy_eJlz
![]()
Да, даже в даскало сме разисквали този въпрос... Боли, винаги! Ако е несподелена няма съмнение, че боли. Но и да е споделена, няма нищо идеално, няма съвършен хора, със съвършено поведение. Хората правят грешки и нараняват другите, без значение искат ли го или не. За това дори споделена любовта боли. А вариянта да не се влюбва човек отпада, вс знаем защо - на сърцето не се заповядва.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Боли разбира се, но след всеки дъжд изгрява слънце!![]()
Everything happens for a reason..
" Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже. " това е което мога да кажа![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
боли![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Ти откри топлата вода...
Това за всеки е ясно.Нали трябва да има и болка, неприятни моменти, за да оцениш истинското щастие.
тва е интересното...болката....пос е оценяваш щастието...пак болка пак щастие..редуват се,но за да оцениш едното трябва да преминеш през другото
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Забеляза съм го, но няма как от този въпрос да се получи дискусия, така че темата е излишна.
Боли и още как![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Винаги боли дори когат си най-щастлив! Във всяка една връска има и лоши и хубави момченти...
To be lost before you're found, don't mean you're losing.