Ако един ден решите да напише писмо/мейл на вашата любов .. какво бихте му/й написал/ а ?
Ето моят мейл ..който все още не съм изпратила, но някой ден може би ..
Колко лесно беше да те обикна ...беше така сладък, мил, нежен и добър. В началото даже прекалено добър за мене. Беше толкова розово и хубаво, но.. Не е било наистина така. Разбрах го и продължих да те обичам. След всички лъжи, изневери и откровения, продължавах да се надявам и да вярвам, че си по-добър от това което показваше ! Но ти се оказа и по лош, но пак те обичам ! Ти си ми дал всичко, ти ми даде живот. Показа ми всичко така хубаво и така болезнено. Трудно е без тебе. Буцата в сърцето ми все още е така голяма . Хубаво е, че ме научи да обичам, но ме научи и да не вярвам. Колко хубаво беше, толкова добър беше, но не и истински. Сега само спомени нахлуват в главата ми и сълзите се стичат ..топлят лицето.. отвътре замръзвам. С теб се чувствах щастлива и разбрах толкова неща, видях много неща. Защо ги няма сега ..усмивките. Полудявам и е толкова трудно без теб. Знам, няма да живея пак.
С Всички ли е така, с всички твои други приятелки? Да. Питам се „Защо” .. не знаят ли те какъв си всъщност?
Знаем, но те обичаме. Колко е трудно да обичаш такъв човек.
Но защо се чувствам различно от другите ? Осъзнавам толкова неща, разбирам всичко това .. знам кое е добре за мене, знам, че точно него трябва да следвам и .. Пак не мога да се преборя със себе си. Не мога да кажа „мразя те” след като те обичам със цялото си сърце. Тръгна си, колко трудно беше да те изпратя.
Искам пак да ме целунеш, да ме прегърнеш силно и да кажеш „слънце, колко е хубаво да съм с тебе” !
Искам да съм щастлива .. искам да съм с тебе. Да съм щастлива .. да бъдеш добър. Да бъдеш само мой. Имам нужда да те чувствам. Да те прегърна и да заспя сладко до тебе.
Хората са казали „Живота е труден” .. естествено, но сили от къде ? Уморих се да залъгвам себе си, че мога без тебе. Да се усмихвам пред другите .. да се смея, а като съм сама .. да плача. И как да имам сили като ти си ми всичко, ти си моя живот, ти си в деня ми, в съня ми .. навсякъде около мене .. си Ти .. И това толкоова боли.
Трудно е. Целуни ме .. легни до мене .. и плачи с мене. Спаси ме от този живот. Дай ми нов.
Благодаря ти, че си такова копеле и че, не мога без тебе …
Моят кошмар.
По