Хораааааааааааааа оставам на изпит по Алгебраа лелее незнам какво да правядаскалката ми написалра 5 двойки в дневника лелее ужас и е казала,че повече няма да ме изпитваа
аз съм в 8 клас за пръв път оставам на изпит,ако наще разберат незнам какво ще се случи с мен
какво да правяя как да я обедя да не ме оставяяяяяяяя
готова съм да ги науча Квадратните Уравнения но не искам да ме оставяяяяяя
моля вии без излишни коментари
някой от вас оставал ли е на изпит в кой клас и как е било
тозно най-важната ми година и няма да ме пусне да минааааааа
имала съм и повече двойки в 6ти клас и пак минах
макар че мяй не бяха написани в дневника
![]()
баница царицъъъ (rofl)
Много, много, много, много лошо....Ако не успееш да я убедиш отсъствай от часовете до края на годината и по закон ще те оставят на изпит върху материала от втори срок, това е шанс да изкараш някаква оценка. Макар че тя може да каже, че имаш достатъчно оценки, за да те оформи
e taka 6e ide na popravka . samo 4e s ots1stviqПървоначално написано от ^Santra^
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Принципно при 30% оставят на изпит, друг е вече въпросът, че има достатъчно оценки, за да бъде оформен/а. Нищо не пречи да пробва
моли я да те изпитва до последно.ако трябва идвай в други нейни часове или през междучасията.научи си хубаво всички задачи и и кажи,че ще направиш каквото трябва,за да си изкараш хубави оценки.
Аз оставах на изпит по алгебра и геометрия миналата година / 9 клас/ ,че не успях да я взема юлската ,чак септемврийската успях! Еми задачи като задачи не са трудни ,но на мен един приятел по съдба ми ги реши! Госпожата видя засмя се и така!В моето даскало за да останеш в същия клас ,трябва да напсуваш учител!
П.П. Трудно е и е гадно.Дано да минеш УСПЕХ!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Много лошо.
Първо си научи материала и да те изпита за три поне.Друг път ще си знаеш,че е най-добре изобщо да не допускаш тоя момент.
От моя клас имаше оставени точно по алгебра,точно в осми клас и казваха,че задачите са като на контролно,нищо по-трудно.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
какъв е смисала като тя е написала 5 двойки в дневникадаже ме помина като изпитваше другите а на мен ми вика с тебе ще се видим на изпита
аз съм сгрешила на най-лесните неща и чак ся ги осъзнах неискам да оставам наще ще ме побъркат оф и както не ми върви и тая алгебра туко виж останала в същия клас..хора не искам на изпииииииит леле какво да направя за да и покажа че съм научила КВадратните уравненияяяяяя тя е твърдо решена змията за не ме изпитва повече какво да правя
не на всекиго върви алгебрата
![]()
баница царицъъъ (rofl)
и в моя клас едно момиче я бяха оставили по алгебра в 8 клас.ходи малко на уроци,отиди като пичка и написа.взе изпита с 4ка![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
хах сега г-жата ти е змия..ти си са сетила след 5-тата двойка,че искаш да минешем или трябва да я убедиш по някакъв начин или лятото си сядаш на дупарата и учиш
успех дано те пусне
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
не на всекиго върви алгебрата но нищо не и пречише да ме изпитва още а тя направо ги написа в дневника..светът свърши за мене,всичко свърши,няма за мога и да кандидатсвам..Първоначално написано от KiSs^
баница царицъъъ (rofl)
imah poznat koito ostna v 8 klas na popravitelen samo 4e ne po algebra a po geometriq negovoto ne be6e samo zarad 2 no i zarad tfa 4e ne draznal gospojta si i tq napuk polse go ostaila na popravitelen i nakraq toi otide na popravitelen nema6e ni6to stra6no izkaral 4 i taka ..... prosto sega kam kraq pokaji na daskala 4e si zainteresovama pt predmeta (dori i da ne e taka) y4i i pokaji znaniq pred daskalkata![]()
a ako moje6 podmaji se otvreme na vreme
![]()
![]()
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
да така е аз не казвам ,че на всеки му върви ,но и аз съм 8 клас и мн добре знам какъв е материала ..и ако искаше можеше да седнеш или да отидеш на един урок и готово 3не знам след 5 двойки какво има да те изпитва,но няма значение
ами спокойно всяко зло за добро да се надяваме и пак късмет
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Благодаря ти но вече няма смисъл изгубих всякаква надежда тя няма никога да ме изпита повече освенна изпита а и като е написала 5те двойки в дневника..кога ще кандидатствам като съм на изпит..Първоначално написано от KiSs^
светът се срина за мен,наще ще ме изгонят от вкъщи след което ще кажат че съм боклук и нищо не ставало от мене..точно така ще стане и друг път е ставало нещо подобво а и са ми повтаряли че ще то направят ако остана..колко съм тъпа че им казах че няма да остана по нищо
![]()
баница царицъъъ (rofl)
Аз бих те оставила на изпит и по български език.
По темата: Щом си ги нашарила толкова двойки, няма как да ги оправиш, краят на годината идва, а ти сега се сещаш. То не става с писане и хленчене по форумите. Сядай и решавай задачи.![]()
Така е прав/а си .решавах задачи МОГА ДА ГИ РЕШАВАМ точно сега успях да услуя къде ми е грешката но вече всичко свърши късно е..Първоначално написано от Pedigree
баница царицъъъ (rofl)
Понасяш си последствията, за да ти е за урок, че трябва да се трудиш през цялата учебна година, а не в последния месец.Първоначално написано от za6to_vse_na_men;((
![]()
така е права си но нищо не и пречише да ми даде още един шанс..а сега ще ме преебе на този изпит за 2 седмици цял учебник за 1 месец трябва да го знам..а аз няма да се справя 100% и второ как ще кандидатствам..като ще съм на изпитПървоначално написано от Pedigree
![]()
![]()
баница царицъъъ (rofl)
Ох и аз съм много зле по математика (ама съм в Математическа Г).Страшно адски трудно ми е.Нишщо не мога да схвана,а слушам много внимателно и се страя.Просто явно това не е предмет за мен...единственият ...![]()
![]()
![]()
![]()
Стискам ти най-искренно палци да се оправят нещата около теб
Благодаря ти,но Няма да се оправяття каза че ще се видим на изпита.Аз съм единственното момиче с някакви 3959954 момчета дето са супер гадни и ще седя там 1000 часа
божее как да се избавя от товаааааа не искам да ходя на изпит,искам да ме изпитва до 4ти юни поне..или те до кога изпитват?
![]()
баница царицъъъ (rofl)
11 юни ..Първоначално написано от za6to_vse_na_men;((
Според мен имаш шанс за 3-ка ако си научиш и я помолиш да те изпитва всеки ден.Ако трябва някой родител да иде и да и каже , че е важно и ще кандидатстваш и ще се бориш до последно , обаче седни и си научи материала !!
Абе момиче,голяма работа,квоото станало,станало.Подготвяй се за изпита и съм 100% сигурен,че ще го вземеш,няма да се паникьосваш.Тоя "изпит" го приеми като нормално ПОСЛЕДНО контролно,каквото е,без да се паникьосваш.Някой ти се ебава тогава просто едно ГОЛЯМО "ДГД" би свършило работа!
Горе главата!!!
Кучката си е кучка!!!
Ужас ужаааааас и ще съм сама с някви гаднярии сигурно няма да си взема изпита
ами дипломата?????След изпита ли я дават..те ще се напълнят всички училища да няма мен да чакат
госпожата каза,че изпита ще е 2 часа ,ама май ще е един месец..........незнам или повече
![]()
баница царицъъъ (rofl)
8-ми клас не са ли до 30 юни? Поне ние бяхме до 30.
Както и да е. Но ако останеш на поправка, май няма да можеш да кандидатсваш, защото няма да имаш все още диплома.
Точно за това се притеснявам и аз ноо даскалката си каза че съм на изпит леле незнам какво ще правя.. ние на 13ти свършвамеПървоначално написано от ^blue_cat
![]()
баница царицъъъ (rofl)