.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 119

Тема: ОСТАВАМ

ОСТАВАМ

Хораааааааааааааа оставам на изпит по Алгебраа лелее незнам какво да правя даскалката ми написалра 5 двойки в дневника лелее ужас и е казала,че повече няма да ме изпитваа аз съм в 8 клас за пръв път оставам на изпит,ако наще разберат незнам какво ще се случи с мен какво да правяя как да я обедя да не ме оставяяяяяяяя готова съм да ги науча Квадратните Уравнения но не искам да ме оставяяяяяя моля вии без излишни коментари някой от вас оставал ли е на изпит в кой клас и как е било тозно най-важната ми година и няма да ме пусне да минааааааа имала съм и повече двойки в 6ти клас и пак минах макар че мяй не бяха написани в дневника
    баница царицъъъ (rofl)

Мега фен
    Град
    София
    Много, много, много, много лошо....Ако не успееш да я убедиш отсъствай от часовете до края на годината и по закон ще те оставят на изпит върху материала от втори срок, това е шанс да изкараш някаква оценка. Макар че тя може да каже, че имаш достатъчно оценки, за да те оформи

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Много, много, много, много лошо....Ако не успееш да я убедиш отсъствай от часовете до края на годината и по закон ще те оставят на изпит върху материала от втори срок, това е шанс да изкараш някаква оценка. Макар че тя може да каже, че имаш достатъчно оценки, за да те оформи
    e taka 6e ide na popravka . samo 4e s ots1stviq
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Мега фен
    Град
    София
    Принципно при 30% оставят на изпит, друг е вече въпросът, че има достатъчно оценки, за да бъде оформен/а. Нищо не пречи да пробва

моли я да те изпитва до последно.ако трябва идвай в други нейни часове или през междучасията.научи си хубаво всички задачи и и кажи,че ще направиш каквото трябва,за да си изкараш хубави оценки.

Супер фен
    Град
    България
    Аз оставах на изпит по алгебра и геометрия миналата година / 9 клас/ ,че не успях да я взема юлската ,чак септемврийската успях! Еми задачи като задачи не са трудни ,но на мен един приятел по съдба ми ги реши! Госпожата видя засмя се и така! В моето даскало за да останеш в същия клас ,трябва да напсуваш учител!

П.П. Трудно е и е гадно.Дано да минеш УСПЕХ!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Много лошо.
    Първо си научи материала и да те изпита за три поне.Друг път ще си знаеш,че е най-добре изобщо да не допускаш тоя момент.
    От моя клас имаше оставени точно по алгебра,точно в осми клас и казваха,че задачите са като на контролно,нищо по-трудно.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

какъв е смисала като тя е написала 5 двойки в дневника даже ме помина като изпитваше другите а на мен ми вика с тебе ще се видим на изпита аз съм сгрешила на най-лесните неща и чак ся ги осъзнах неискам да оставам наще ще ме побъркат оф и както не ми върви и тая алгебра туко виж останала в същия клас..хора не искам на изпииииииит леле какво да направя за да и покажа че съм научила КВадратните уравненияяяяяя тя е твърдо решена змията за не ме изпитва повече какво да правя не на всекиго върви алгебрата
    баница царицъъъ (rofl)

Град
    Ha MopeTo (sun)
    и в моя клас едно момиче я бяха оставили по алгебра в 8 клас.ходи малко на уроци,отиди като пичка и написа.взе изпита с 4ка
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

хах сега г-жата ти е змия..ти си са сетила след 5-тата двойка,че искаш да минеш ем или трябва да я убедиш по някакъв начин или лятото си сядаш на дупарата и учиш успех дано те пусне
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Цитирай Първоначално написано от KiSs^
    хах сега г-жата ти е змия..ти си са сетила след 5-тата двойка,че искаш да минеш ем или трябва да я убедиш по някакъв начин или лятото си сядаш на дупарата и учиш успех дано те пусне
    не на всекиго върви алгебрата но нищо не и пречише да ме изпитва още а тя направо ги написа в дневника..светът свърши за мене,всичко свърши,няма за мога и да кандидатсвам..
    баница царицъъъ (rofl)

imah poznat koito ostna v 8 klas na popravitelen samo 4e ne po algebra a po geometriq negovoto ne be6e samo zarad 2 no i zarad tfa 4e ne draznal gospojta si i tq napuk polse go ostaila na popravitelen i nakraq toi otide na popravitelen nema6e ni6to stra6no izkaral 4 i taka ..... prosto sega kam kraq pokaji na daskala 4e si zainteresovama pt predmeta (dori i da ne e taka) y4i i pokaji znaniq pred daskalkata a ako moje6 podmaji se otvreme na vreme
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

да така е аз не казвам ,че на всеки му върви ,но и аз съм 8 клас и мн добре знам какъв е материала ..и ако искаше можеше да седнеш или да отидеш на един урок и готово 3 не знам след 5 двойки какво има да те изпитва,но няма значение ами спокойно всяко зло за добро да се надяваме и пак късмет
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Цитирай Първоначално написано от KiSs^
    да така е аз не казвам ,че на всеки му върви ,но и аз съм 8 клас и мн добре знам какъв е материала ..и ако искаше можеше да седнеш или да отидеш на един урок и готово 3 не знам след 5 двойки какво има да те изпитва,но няма значение ами спокойно всяко зло за добро да се надяваме и пак късмет
    Благодаря ти но вече няма смисъл изгубих всякаква надежда тя няма никога да ме изпита повече освенна изпита а и като е написала 5те двойки в дневника..кога ще кандидатствам като съм на изпит.. светът се срина за мен,наще ще ме изгонят от вкъщи след което ще кажат че съм боклук и нищо не ставало от мене..точно така ще стане и друг път е ставало нещо подобво а и са ми повтаряли че ще то направят ако остана..колко съм тъпа че им казах че няма да остана по нищо
    баница царицъъъ (rofl)

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз бих те оставила на изпит и по български език.

По темата: Щом си ги нашарила толкова двойки, няма как да ги оправиш, краят на годината идва, а ти сега се сещаш. То не става с писане и хленчене по форумите. Сядай и решавай задачи.

Цитирай Първоначално написано от Pedigree

По темата: Щом си ги нашарила толкова двойки, няма как да ги оправиш, краят на годината идва, а ти сега се сещаш. То не става с писане и хленчене по форумите. Сядай и решавай задачи.
    Така е прав/а си .решавах задачи МОГА ДА ГИ РЕШАВАМ точно сега успях да услуя къде ми е грешката но вече всичко свърши късно е..
    баница царицъъъ (rofl)

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от za6to_vse_na_men;((

Така е прав/а си .решавах задачи МОГА ДА ГИ РЕШАВАМ точно сега успях да услуя къде ми е грешката но вече всичко свърши късно е..
    Понасяш си последствията, за да ти е за урок, че трябва да се трудиш през цялата учебна година, а не в последния месец.

Понасяш си последствията, за да ти е за урок, че трябва да се трудиш през цялата учебна година, а не в последния месец.
    така е права си но нищо не и пречише да ми даде още един шанс..а сега ще ме преебе на този изпит за 2 седмици цял учебник за 1 месец трябва да го знам..а аз няма да се справя 100% и второ как ще кандидатствам..като ще съм на изпит
    баница царицъъъ (rofl)

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Ох и аз съм много зле по математика (ама съм в Математическа Г).Страшно адски трудно ми е.Нишщо не мога да схвана,а слушам много внимателно и се страя.Просто явно това не е предмет за мен...единственият ...

Стискам ти най-искренно палци да се оправят нещата около теб

Благодаря ти,но Няма да се оправят тя каза че ще се видим на изпита.Аз съм единственното момиче с някакви 3959954 момчета дето са супер гадни и ще седя там 1000 часа божее как да се избавя от товаааааа не искам да ходя на изпит,искам да ме изпитва до 4ти юни поне..или те до кога изпитват?
    баница царицъъъ (rofl)

Благодаря ти,но Няма да се оправят тя каза че ще се видим на изпита.Аз съм единственното момиче с някакви 3959954 момчета дето са супер гадни и ще седя там 1000 часа божее как да се избавя от товаааааа не искам да ходя на изпит,искам да ме изпитва до 4ти юни поне..или те до кога изпитват?
    11 юни ..
    Според мен имаш шанс за 3-ка ако си научиш и я помолиш да те изпитва всеки ден.Ако трябва някой родител да иде и да и каже , че е важно и ще кандидатстваш и ще се бориш до последно , обаче седни и си научи материала !!

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Абе момиче,голяма работа,квоото станало,станало.Подготвяй се за изпита и съм 100% сигурен,че ще го вземеш,няма да се паникьосваш.Тоя "изпит" го приеми като нормално ПОСЛЕДНО контролно,каквото е,без да се паникьосваш.Някой ти се ебава тогава просто едно ГОЛЯМО "ДГД" би свършило работа!
    Горе главата!!!

Кучката си е кучка!!!

Ужас ужаааааас и ще съм сама с някви гадняри и сигурно няма да си взема изпита ами дипломата?????След изпита ли я дават..те ще се напълнят всички училища да няма мен да чакат госпожата каза,че изпита ще е 2 часа ,ама май ще е един месец..........незнам или повече
    баница царицъъъ (rofl)

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    8-ми клас не са ли до 30 юни ? Поне ние бяхме до 30.

Както и да е. Но ако останеш на поправка, май няма да можеш да кандидатсваш, защото няма да имаш все още диплома.

Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    8-ми клас не са ли до 30 юни ? Поне ние бяхме до 30.

Както и да е. Но ако останеш на поправка, май няма да можеш да кандидатсваш, защото няма да имаш все още диплома.
    Точно за това се притеснявам и аз ноо даскалката си каза че съм на изпит леле незнам какво ще правя.. ние на 13ти свършваме
    баница царицъъъ (rofl)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си