men me sumnqva 4e ei taka iksa da te ostavi ... ne na vseki mu vurvi matematikata i bi trqbvalo da te razbere .. sigorno i pregovarqsh ili bqgash ili neshto takova.. nz ne sam tam i ne moga da kaja no spored men tr da ima druga pri4ina osven dvoikite .. vij sq .. i az sam v takova polojeie imam 3 dvoiki oo algebra i dve troiki po geometriq i nashta g ja iska da me izpita (vupreki 4e shte ostava ot dr klasove na izpit ) zashtoto sum dobra i ne i pravq problemi v 4asovete ponqkoga i durjanieto igrae rolq zatova sedni u4i (kakto az) i ako imash za neshto da i se izvinqvash i kaji i q pomoli i i obqsni situaciqta
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
даже днес изках да ме изпита и тя вика добре но няма смисал,и аз нищо не направих пакПървоначално написано от KuKla Na KoNcI
учих много но нищо не направих щото не очаквах да имам Дискриминанта 1ца.. и тя каза че съм си на изпит щото имам 5 двойки а в дневника са писани само 2 двойки..как да я обедя да не ме оставя офф боже..другия пък ще искам пак да ме изпита и ще се справя тоя пъъъъът
ама тя пак няма да ме пусне да мина без изпит
колко съм тъпа леле мразя се
нигова повече няма да правя така в смисал да не поглеждам материала който ми е бил труден
искам всичко да е както преди без изпити и глупости но тя няма да ме пусне..аз на тези елементарни задачи не се справих пък камоли на изпита офф
дето кой знай колко време ще е..тази година ми беше най-важната но вече е свършено..даже незнам къде ще уча като имам изпит..
![]()
баница царицъъъ (rofl)
a ne si li se zamislila che samo te zaplashva?! ima oshte vreme do 13 i iskam ot teb s nai golqmoto si nahalstvo da iskash da te izpita nastoqvai nastoqvai ta 4ak svqt da i se vie pokaji i 4e iskash i mojesh da reshavash zada4i i taq neshto ti e hvurlila zubkak si po geometriq ?!
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Нее тя не е такава,всичко си казва направо>.и съм сигурна че няма да успея на изпита при неяПървоначално написано от KuKla Na KoNcI
боже толкова ми е трудно
това беше най-важната година в живота ми всичко си отиде на майната си
по геометрия още 1на 3ка и май ще ми остави 3ка
баница царицъъъ (rofl)
Щото си зле, като не учиш така ти се пада. МУАХАХАХАХХЯААХАХАХАХАХМА ХАХУХУАХУАХУАХУАХУ ММАХУАХУАХУАХУАХАХУМ АХАУАХУАХУХУА
The Spark
Стига си се ОПЛАКВАЛА,всеки си има проблеми,а твойте се решават с едното учене...![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
така е права си,но просто това Бе.. най-важната година в живота ми,а тя ще я провали а нейния си клас една дето е зле ще мине само щото г-жата и е класна..не се оплаквам просто исках за споделя
баница царицъъъ (rofl)
А ако отидеш с една бутилка уиски и някакви скъпи бонбони дали ще мине номера?
ами виж мила кфо да ти кажа и на мен не ми върви хич математиката (и аз съм 8-ми клас) и имам две двойки по алгебра и една по геометрия. Нз дали ще ме оставят на поправка, но...
Та според мен трябва да започнеш ходиш незабавно на уроци по математика. споко бе ще успееш....само не се самосъжалявай![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Горката ... и аз днеска разбрах,че щели да ме оставят на изпит по химия ...![]()
![]()
Просто не знам какво да кажа. Взех си изпитите след 7-ми клас с оценки над 5.00 и влязох в елитна гимназия,а сега ще оставам на поправка?!?!?!?!
![]()
![]()
На какво ниво съм паднала ... лелеее... Днес се чувствам като пълен боклук и се чудя как можах да го допусна.
Само дето не разбрах ти сега като си 8. клас за какво кандидатсване питаш? Това след 12.клас ли или след 8. за тези,които в 7. не са? Защото като чета тука,че щяло да има разваляне на дипломи и т.н. нещо доста се поизплаших... Btw аз сега съм 9.клас...
На мен също не ми върви математиката, но не съм допускала да остана на изпит и поне с 4 съм минавала, но доста труд съм хвърляла.
Виж, можеш да разговаряш с нея, да й кажеш, че това е важна година за теб, която определя бъдещето ти. Ако си и правила нещо, в смисъл да си и отговаряла, де не си внимавала в часовете или с една дума-да си показвала неуважение, незабавно й се извини. Покажи заинтересованост по предмета й. Не смятам, че всичко е загубено.
Успех!
Може и след 8ми клас ама само можеш да кандиатстваш в Техникуми,не в Езикови или някакви по-други.
Сядай,спокойно,учи.Аз имам 2 2 и 1 3 и вярвам,че ще се оправя.Пък и дисциплната ми в НЕЙНИТЕ часове мога да заявя,че е ОТЛИЧНА!
Ми за канидадстване в някое наистина хубаво училищеПървоначално написано от LINKNOT
боже дори няма да мога да отида в училище,което най-добрата ми приятелка ще ходи а те гледат оценката и май е с изпити.Боже дори няма да мога да отида в у-ще дето приемат и слаби ученици дето само си подаваш докоментите щото ще е припълнено от ученици 100%
лелее какво ще стане с мене направо нямам думи.Мин.година,мама щото познава една даскалка от ПМГ-то и на мене щото хич не ми върви по матем.щях да следвам информатика там,и даскалката ми даде 2 теми да уча и каза една от двете ще има на изпита а другите учиха по 17 теми.И как съжалявач че не отидооох
знаех си,че ще успея ест.и ще ме приемат а сега никъде няма да ме приемат
аз съм боклук не ставам за нищо,и преди съм била зле даже по-зле по математика но съм минавала,защо преди не останах а чак сега бе мамка муууу
направо нямам думи
баница царицъъъ (rofl)
еми...има реална заплаха да остана сега![]()
ама има оправия..
а при теб си е ебало меча...не знам...
научи ги квадратните все пак де... /най-малкото за изпита ще ти трябват/
Щом вече имаш 5 двойки как искаш да ги оправиш.
Това просто е немислимо....не искам да те отчайвам още повече.Виждам,че ти е гадно,но просто ти сама си си го направила това....
Успех
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
ами отиваш при директорката и казваш :Госпожата му не ме оценява точно.Идва комисия от 5 човека дават ти задачи ако знаеш за повече от 2 типишат изкараната оценка за срока и ти анулират 2ките... при положение че си научила матеряла както казвашПървоначално написано от za6to_vse_na_men;((
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Да но в дневника има само 2 нанесени,охх незнам ще се побъркам вече..аз миналия път решавах задачи и и казах,че ги знам а накрая нищоооооооооооооо не направих само щото имаше Дискриминанта 1ца се получи и ме затрудни и по-са ми лесни тези които са цели или там както се казват..примерно дискриминантата да е 64..и се получава 8 щото 8 по 8 е 64..уфф;[ Никова не съм сигурна в себе си все нещо се обърква винаги се съмнявам в себе си..аз съм боклук.Какво остава сега като е направих нищо а на изпита като чели ще направя нещоПървоначално написано от ResPekT333
там пък съвсем нищо..колкото и съм притеснителна..ама то няма смисъл просто..като няма да мога да кандидатствам..вече живота ми отива на майната си и това е..аз съм си виновна но и тя до няква степен..щото знае колко мога по алгебра..охх;[[/u]
баница царицъъъ (rofl)
Вярно ли е,че може да се кандидатсства след 8ми клас ..само че ще пречи ли това че имам изпит?Един фр каза,че не пречело но не мисля така..боже дори няма да си взема дипломата за да ме приберат поне в еадно даскало дето само си подаваш дукоментите..те да няма мен да чакат..то всички към там са се запътилилеле накрая ще пася патките
![]()
баница царицъъъ (rofl)
Ама ще ги изгубиш, защото няма да можеш да ги преброиш, щом си наквацала матето.Първоначално написано от za6to_vse_na_men;((
Сега сериозно, не знам дали изпитът ще пречи, но и да не пречи, ще ти гледат оценката по математика, която не е добра. Трябваше по - рано да се сетиш и да седнеш да решаваш, защото вече няма никакво време. Трябва да те изпитва всеки ден и да изкарваш всеки ден добри оценки, за да изкараш повече от двойка, което е доста съмнително, защото зависи от учителя ти.![]()
Да знам че е така аз съм си виновна но пък тя..на нейния си клас спестява двойките,боже една от нейния клас е много по-зле от мен но пък и постоянно гледа и преписва има там няква тройка..и няма да остане на изпитПървоначално написано от Pedigree
пък ако мен ме хване ако преписвам..директен изпиит..бах мааму..
баница царицъъъ (rofl)
А и забравих да допълня,съфорумци,родители те са най-хубавото нещо на тази земячак сега осъзнах,че имам най-прекрасните родители
а аз съм ги разочаровала и то много
много ги обичам
а останах ..естественно,че ми се поскараха,но не са ми били.Поскараха ми се съвсем малко и ми отдават своята подкрепа казват ми да не се притеснявам
ох толкова ми е трудно..
Немога да повярвам,че вече не съм онова весело и винаги усмихнато момиче,което бях..промених се,толкова ми е мрачен живота все едно..и аз немога да си обясня как се чувствам
преди бях вечно засмяна,където ме видите все съм усмихната а сега..сега се чувствам като боклук даже незнам и аз вече
защо ми е толкова гаднооооо;(
баница царицъъъ (rofl)
ем учителката може да те мрази и нарочно да го прави
годината не е свършила...
имаш месец за да докажеш на учителя си или учителката си, че си усвоила материала.
Поговори с учителката си по математика, поискай да ти даде уроци от учебника, които да научиш за да те изпита един-два пъти.
Седни си у вас, решавай малко, прочети какво пише в учебника ( той е за това), повикай някой който разбира математика и решавай. Математиката се разбира само с много много решаване.
В краен случай поискай от родителите си да те пратят на един да частни урока за да ти обяснят материала
Стегни се малко! Стигате с тая любов, че ще си останете като циганите с начално образование![]()
До авторката: НЕ СЕ ЯДОСВАЙ ПОВЕЧЕ! Знам, че не ти е безразлично, но недей, опитай се, защото аз от нерви си лепнах болест сега и само нерви и пари хвърляме сега. Щом с вашите нещата са ок, значи всичко е ок. Няма непоправими неща! Едва ли ще тръгнат да ви дават дипломите лятото. На нас дипломите за 8клас чак в 10 ни ги дадоха. Здравето ти е най- важно, всичко друго се оправя, но нервите не се възстановяват. Щом задачите вече ги разбираш и решаваш, значи и поправката ще я вземеш. Но има цял месец до завършването- предостатъчно време, за да обърнеш нещата.
ние учим до 13ти..
баница царицъъъ (rofl)