Ал незнам какво да ти кажа не съм оставала моли я моли я един приятел и беше пратил букет със 100 рози и тя не го остави
Странно... Четен брой цветя се дават само за мъртъв човек. (wait)Първоначално написано от Miss_Perfekt
![]()
abe avtorke dnes e 13 ? kvo stana ostana li na izpit ili daskalkata te pusna??????!
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
и аз щях да остана обаче ги научих и ми писа 3-ка ся минах 8 клас.. не са биле чак толковаа трудни ..![]()
Th3.VolleyBall.!s.My.Lif3 !!!
пхахахах ми да тряя ти е гадно..както на теб така и на всички и щом не си учила си носиш последствията.ние тука не можем да ти помогнем освен да те упрекнем!
Kfo se kosi6 we ? Izpit izpit :P ! V deveti klas za purviq srok imah po 6 predmeta 2-ki za sroka ! Vtoriq srok ostanah na 4 popravki ! Po ruski , psihologiq , INFo praktika i tfa deto se 4ui :P koeto e nai sme6noto 6oto kompa si go razbiram na 6am prosto ne hodeh na 4asove =]
ѹ WoW - nO7 4 g4m3 , 1'7s 4 w0rLd ѹ
I kakvo nakraq vze li si izpita?
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
5 двойки мааааалко трудно се оправят![]()
OMGАбе деца вземете се в ръце.Какви изпити какво нещо не е толкова трудно да вържеш 3.Тази година завърших и за 12 години само в 8 клас по геометрия щях да остана,но за 2 седмици седнах и научих всичките простотии ( простотии да,защото КОЙ ПСИХОПАТ ЗА БОГА Е ИЗМИСЛИЛ ГЕОМЕТРИЯТА
) малко се отплеснах... та не ме остави,но това беше много важен урок за мен. "Никога не оставяй днешната работа за утре",защото после е много по-кофти.И спокойно ще го вземеш няма къде да ходиш,щом по-голямата част взехме матурите...
![]()
Говори с класния да помоли въпросната учителка да не те оставя или отиди в някое междучасие без никой да разбира и я моли да те изпита.Кажи й че ще направиш всичко и т.н.Опитвай.
Какво да ти кажа "Който каквото си надроби , такова ще сърба " ..
Да си била учела през годината .. а не сега да пинзиш и да криеш от родителите си (които със сигурност трябва да те разберат и да ти помогнат )...![]()
interesno mi e da razbera kvo stana ama avtorkata nesho ne pishe da no da ne q e ostavila
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Нее не съм останаласъс 3 минах след изпита щото ме остави
баница царицъъъ (rofl)
i kvo sveta svar6i li... pfff lapeta... vzemete se v race... ne vi vijdam kak 6e se opravqte v jivota.. ne vi ostava mnogoПървоначално написано от za6to_vse_na_men;((
за жалост точно тия се оправятПървоначално написано от vodolei4e_m
Testis unus,testis nullus...
и аз такъв бях едно време и като смених училището и станах мрачен и са и аз останах в 9 клас на поправка по География на Английски език и след 2 дена ми е изпита :С Стискайте палци и успех на теб ако не ти е минал изпитаПървоначално написано от za6to_vse_na_men;((
![]()
Оставаш на изпит/Повтаряш годинатаПървоначално написано от Clown
По това как пишеш имам чувството че ще се самоубиеш
![]()
хах тва не е нищо защото ако аз тръгна да разказвам как съм повтарял клас ще паднеши то не кои да е а 5-ти и то само заради един предмет История не че от предмета ..от госпожата ама ся не съжалявам добре че ме остави..
![]()
Първо -учителят не ти е вино0вен! Не мога да те защитя.....защото има хора дето цяла година учат....и такива който цяла година -БЛЕЯТ.е следкато си беела..... сега не се оплакваи!
пп В Алгебрата и Геометрията няма нищо сложно ако си редовен. Казва ви го човек с профил БЕЛ и История![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Остави ме на изпит по геометрия и алгебра но ги взех с 3 и сега се притеснявам за другото даскало как ще свикна в ново училище с някви надути лигли и тапаци![]()
баница царицъъъ (rofl)
Остави ме на изпит по геометрия и алгебра но ги взех с 3 и сега се притеснявам за другото даскало как ще свикна в ново училище с някви надути лигли и тапаци![]()
баница царицъъъ (rofl)
баница царицъъъ (rofl)
баница царицъъъ (rofl)
баница царицъъъ (rofl)