.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 119 от общо 119

Тема: ОСТАВАМ

Остави ме на изпит по геометрия и алгебра но ги взех с 3 и сега се притеснявам за другото даскало как ще свикна в ново училище с някви надути лигли и тапаци
    баница царицъъъ (rofl)

Остави ме на изпит по геометрия и алгебра но ги взех с 3 и сега се притеснявам за другото даскало как ще свикна в ново училище с някви надути лигли и тапаци
    баница царицъъъ (rofl)

Цитирай Първоначално написано от za6to_vse_na_men;((
    От къде знаеш къде ще учиш ?!

незнам къде ще уча записах се в 2 училища ще видим къде ще ме приемат в което и училище да съм ми е кофти че никой не познавам и имам познати връгове
    баница царицъъъ (rofl)

Супер фен Аватара на bEbsI
    незнам къде ще уча записах се в 2 училища ще видим къде ще ме приемат в което и училище да съм ми е кофти че никой не познавам и имам познати връгове
    Колкото повече пишеш,толкова по-тъпа ми изглеждаш...
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    +100000

Значи, ревеш, че няма да се преместиш, ревеш, че ше се преместиш, ама много си ЗЛЕ, скъпа!!!
    Testis unus,testis nullus...

Град
    In the middle of Nowhere
    да си учила бре
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Абе 8 клас да приемем че ти ги е написала ей така без причина във което много се съмнявам покажи какво можеш стегни се ходи на уроци и ще минеш успешно тая година!!!!!
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    То и ти си тъпа, ама...

Цитирай Първоначално написано от SexY_tAnI
    Цитирай Първоначално написано от bEbsI
    +100000

никой не познавам и имам познати връгове

Че как си стигнала до осми клас изобщо.

Град
    София
    Оставете момичето малко на мира ..... колкото и да е тъпа или да не е ( не знаем не я познаваме лично ) неина си работа.Но ако погледнем от неина гледна точка да гадно се е получило но не на всеки му върви математиката .Аз лично си признавам че въобще не я харесвам ( нито алгебра нито геометрия ) но има си курсове,уроци даже учителите дават консултации . Просто вече мина няма на къде да ..... просто трябва да си наблегнеш уроците и да учиш . Няма как да стане от писане на коментарчета нито от гледане на ТВ или други подобни . Неприятно е да се преместиш в друго даскало но нямаш избор . Лято е ходи на уроци или на курсове или каквото си избереш , сядаи решаваи задачи ( поне по 60 ЗАДАЧИ НА ДЕН ) и ще видиш че колкото и да не си добра ще има подобрение , а ако няма или не си правила нищо ( не искам да те обидя ) или просто си някакъв страннен случаи при които нищо неможе да се възприеме . Но както казах не може да те съдим не , нито да казваме че си тъпа не те познаваме за да го твърдим . Просто малко трябва да си напрегнеш мозъка и няма да имаш проблем . А и ако не го направиш нз как ще минеш следващите класове . Е УСПЕХ !
    Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.

Виж стегни се и не говори кой е тъп,кой умен,защото така няма да те приемат по-лесно хората....Защото както виждаш и ти си тъпа за някой хора(за мен не си,просто не те познавам),но с тва самочувствие без покритие до никъде няма да я докараш!!!
    Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.

Абе хора не четете ли че темата ми е стара?Плюс това минах т.е взех си изпитите не ми разправяйте колко съп тъпа бях се отчаяла тогава защоо ми беше за пръв път можете да заключите темата
    баница царицъъъ (rofl)

мм то и аз бях на изпит ама не съм се отчайвала нито си била първата нито последната която ще остане
    Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.

Абе хора не четете ли че темата ми е стара?Плюс това минах т.е взех си изпитите не ми разправяйте колко съп тъпа бях се отчаяла тогава защоо ми беше за пръв път можете да заключите темата
    пак си оставаш ЗЛЕ
    Testis unus,testis nullus...

ии мене искаше ме отавят по български ужас беше последната седмица се скъсах от ученее секи ден ме изпитвашее ии казваше че ше ме изпитва още ама си е писала 2 кии в дневника и посе вика не помня от къдее саа бля бля ии с един фр така ни държа до края и маиките ни идваха директорки големо шоу и таа ни даде и конспектаа батии изродаа ама дойде 30 и ни пусна с 300 зора намеса на директорки родители и такаа тва беше в 8 клас запръв път заплашена от изпит

Цитирай Първоначално написано от vladuha haili
    Значи, ревеш, че няма да се преместиш, ревеш, че ше се преместиш, ама много си ЗЛЕ, скъпа!!!
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си