- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся момиче от Пловдив или Стара Загора..
Аз залагам, че е от Б клас... байдъуей и тя е якаПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
пс. ( даже е свалила килца от миналата година и ся е още по-добре )
По темата.. GET A GRIP
The Spark
Не е сложна пич! Като те гледам си на 12-13 - след седмица, като се прибираш пак за Заара ще се влюбиш в друга! Всички сме минавали през тоя тим влюбвания! Ако не беше тъпо гоче, а нормално момче щеше да остане само в чикиите ти - ама ти си губиш времето да пишеш фермани тук! За толкова време да си беше праснал една - щеше да ти мине любовта!Първоначално написано от Pepi Designs
В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc
От 9в е :P :PПървоначално написано от 5StaR
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
нямери ли се моми4ето в крайна сметка
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Мне ..Първоначално написано от igoinsane
![]()
Но .. ще продължавам търсенето ..
Мне .. на 17 съм , даже и ЕГН мога да ти дам , ако искаш може и да се видим , да ми удариш една , след като на теб така ти минава , да видим дали и на мен ще мине ..Първоначално написано от Ферма за птици
Много тъп пост ..
Не се влюбвам ей така , под път и над път .. Всеки ден виждам хубави момичета / жени .. ама не се влюбвам ..
Аз .. ако си харесам някоя , както явно ти си ги харесваш , сигурно ще си удрям по една и ще ми мине .. но в това момиче нещо друго ми направи впечатление ..![]()
То това не е и точно влюбване ..
В момента просто искам .. да се запозная с това момиче , и .. вътре в мен нещо иска да я поканя на кафе .. и нищо повече .. освен ако не тръгнат нещата по друг начин.
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
А ?Първоначално написано от halino0r
![]()
Hmmz еми и тая от 10б не е зле все пакПървоначално написано от tuzaro
![]()
The Spark
Дамм...дано да я намериш...аз имам една приятелка от едно село до Пловдив, обаче май учи в Плд и ше я питам въпреки, че шанса е просто мн мн мн минимален.Наистина е се едно да търсиш игла в купа сено.Дръж ни в течение-ше се радвам наравно с тебе ако се намерите![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Наистина ти пожелавам успех. Ще разпитам всичките ми приятели от Пловдив, но шанса е малък. Недей да се отказваш. Още веднъж - от все сърце ти пожелавам успех!
прили4а ли поне малко на това моми4е http://ka7ence70u.aha.bg
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
нз как да ти помогна прая сичко вазможно
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Аз съм от Пловдив. Само да кажа, че на ден виждам поне по 20 момичета, които изглеждат като "Катето". Съмнява ме да я намериш, ама надеждата умира последна. =0
Благодаря ви ..
@ATF , възможно е ..
Наистина такива момичета много , но колко от тях са пътували на 27-ми Май от София до Пловдив/Стара Загора може би ?
@igoinsane , оценявам това , че някой непознат прави нещо такова за мен .. благодаря ..
Малко може би прилича на нея , но мноооогоо малко ..
Благодаря.
@Pliok0019 , малък шанс .. надежди - Големи.
Ще се радвам , дори един човек да разпиташ .. няма значение дали ще знае нещо или не .. Благодаря за подкрепата![]()
абе кфо има за помощ т'ва да не е частна детективска агенция????Първоначално написано от neshtastno^vliubena
![]()
и ква романтика има в т'ва да срещнеш някоя яка пичка в 40 годишен влак![]()
и к'ви са тия "wie romantich" "pmogna" това е БЪЛГАРСКИ форум и е препоръчително да се пише на кирилица има изключения но дори и да е на латиница поне да е ГРАМОТНО написано
![]()
Pepi_Designs, ne e po temata ama ti nali si ima6e priqtelka ili nqkude gre6no sum pro4ela?
Ina4e ti jelaq kusmet v turseneto i ne e nevuzmojno da q otkrie6A sledva6tiq put kato ti se slu4i ne6to takova imai smelostta da zagovori6 momi4eto predi da e stanalo prekaleno kusno
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
аз там не познавам такава, иначе съм бъркал момичето било от 9зПървоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
звънни на полицията и кажи че си бил с нея и тя е изчезнала опиши я и те ше я намерат![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Правилно си го написала в Минало време обачеПървоначално написано от leti_cherry
![]()
аз съм с тъмно кафява коса и руси кичури, към 165 нагоресамо дет не съм Катя и към пловдив не съм ходила от бая време
иначе успех
![]()
еее колко време мина откакто писах последния път.какво стана намери ли го това момиче?
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Ако я намери, ще е суперско.Толкова много усилия,заслужава си да я намери и поне по едно кафе да изпият.Успех братле![]()
ако тя е твоето моми4е съдбата сиг ще ви срещне отново
Първоначално написано от cinderella_gugutka
Глупости.